Θάνατος της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη: Ψυχολόγοι σήμερα στο Λύκειο Μοχού

Τι ώρα θα ξεκινάει το σχολείο

Θάνατος της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη: Ψυχολόγοι σήμερα στο Λύκειο Μοχού

Άτομο μοναχικό και κλειστό, η 17χρονη Νικολέτα δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα.


Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Σταλίδας που δεν μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με τη 17χρονη μαθήτρια και τη “βουτιά” θανάτου από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ που έφερε τον τραγικό θάνατο της.

Στην Αστυνομία τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και τα ιστολογικά στοιχεία προκειμένου να δουν αν μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα αιτία της τραγωδίας.

Η είδηση τους έχει συγκλονίσει όλους. Την τραγική οικογένεια, φίλους και συγγενείς, συμμαθητές από το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Μοχού, όπου φοιτούσε το μικρό κορίτσι.

Στο Λύκειο του Μοχού βρίσκονται από το πρωί ψυχολόγοι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για να στηρίξουν και να βοηθήσουν εκείνα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη καθώς όλη η σχολική κοινότητα είναι σε κατάσταση σοκ!

Όπως εξήγησε στο Cretalive ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης Μανολης Καρτσωνάκης οι ενδοσχολικές εξετάσεις γίνονται κανονικά εκτός κι αν κάποιο παιδί επικαλεστεί κώλυμα και μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση του και να λάβει μέρος άλλη μέρα.

Άτομο μοναχικό και κλειστό, η 17χρονη Νικολέτα δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα και δεν είχε πολλές παρέες όπως λένε στο Cretalive όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, κανείς όμως δεν ήξερε αν είχε κάποιο πρόβλημα που την απασχολούσε.

Στην Αστυνομία τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα ιστολογικά στοιχεία προκειμένου να δουν αν μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα αιτία της τραγωδίας.

Ωστόσο τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν και φαίνεται πως η Νικολέτα εκείνα που τη βασάνιζαν τα πήρε μαζί της καθώς δεν είχε μιλήσει για αυτά που την απασχολούσαν.

Διαβάστε επίσης:

Παύση λειτουργίας για τα σχολεία στις Ευρωεκλογές: η επίσημη απόφαση – τι θα γίνει με τα ιδιωτικά;

Μεγάλη αλλαγή για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς από τη νέα χρονιά – πόσες επιπλέον θέσεις θα ανοίξουν

Πανελλήνιες 2024: Μεγάλο κενό μεταξύ των μαθημάτων – ο λόγος