Θεσσαλονίκη: Οδηγός απορριμματοφόρου δέχτηκε επίθεση από πατέρα και τον ανήλικο γιο του

Θεσσαλονίκη: Οδηγός απορριμματοφόρου δέχτηκε επίθεση από πατέρα και τον ανήλικο γιο του

Επίθεση από πατέρα και τον ανήλικο γιο του δέχθηκε το πρωί της Τρίτης ένας 32χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, ο υπάλληλος του Δήμου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ένας 34χρονος και ο 14χρονος γιος του τον έσπρωξαν με συνέπεια ο ίδιος να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι του.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου υπέβαλε μήνυση κατά των δύο ατόμων, τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για να συλληφθούν.

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στην οποία καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό και τονίζει πως ο υπάλληλος γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση περιοίκων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

«Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος βγήκε για το μεροκάματο και κατέληξε με σοβαρό κάταγμα στο πόδι», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Διαβάστε επίσης:

Special Olympics Hellas: Ανανέωση μνημονίου συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2024 – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Ροή Ειδήσεων