Θεσσαλονίκη: Παρ’ολίγον τραγωδία με αγοράκι 1,5 έτους που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο – Τα πρώτα λόγια της μαμάς του

Θεσσαλονίκη: Παρ’ολίγον τραγωδία με αγοράκι 1,5 έτους που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο – Τα πρώτα λόγια της μαμάς του

 

Το αγοράκι μόλις 1,5 έτους κλειδώθηκε μόνο του προκαλώντας πανικό και μεγάλη κινητοποίηση στην Πυλαία Θεσσαλονίκης για τον απεγκλωβισμό του

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν περιπολία στο σημείο άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά της μάνας του παιδιού που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

«Ήταν σε κατάσταση πανικού δεν μπορούσε να σκεφτεί, έπιανε τα μαλλιά της φώναζε, εμείς έτυχε για καλή τύχη του παιδιού να είμαστε διερχόμενοι από το σημείο», δήλωσε ο αστυνομικός Χρήστος Γκανάτσιος.

Η γρήγορη ανταπόκριση της ομάδας ΔΙΑΣ του έσωσε τη ζωή. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι αστυνομικοί έσπασαν προσεκτικά το τζάμι του αυτοκινήτου με σφυρί προκειμένου να απεγκλωβίσουν το αγοράκι χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

«Έσπασα εγώ το παράθυρο ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο εισήλθα εντός, άνοιξα την πόρτα για να το παραλάβει η μητέρα το παιδί που ήταν φοβισμένο από το θόρυβο από το σπάσιμο».

«Σαν από θαύμα περνούσαν οι αστυνομικοί από εκεί»

Η μητέρα με το που πήρε το παιδί στην αγκαλιά της έκλαιγε από χαρά και ανακούφιση.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την ομάδα ΔΙΑΣ», αναφέρει μιλώντας στο MEGA.

– Αμέσως οι άνθρωποι ήρθαν, βοήθησαν, έσπασαν το τζάμι και τελειώσανε, βγήκε το μωρό, όλα καλά.

– Δεν έχει τραυματιστεί πουθενά;

-Όχι, όχι, όχι τίποτα, τίποτα ήταν πάρα πολύ προσεχτικοί, εξαιρετικοί. Ήταν εξαιρετικοί, πραγματικά χίλια, χίλια ευχαριστώ στους ανθρώπους, εξαιρετικοί. Θαύμα εκείνη την ώρα περνούσαν από εκεί. Ο Θεός τους έστειλε, ούτε ένα λεπτό πραγματικά.

«Είναι πολύ άσχημο περιστατικό να βλέπεις το παιδί σου κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για να το βγάλεις και τη θερμοκρασία συνεχώς να ανεβαίνει», είπε ο αστυνομικός.

Το 1,5 ετών αγγελούδι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, ενώ η μητέρα του σίγουρα την επόμενη φορά δεν θα κάνει το ίδιο λάθος.

Διαβάστε επίσης:

2018-2023: Ψωρίαση, μια ιστορία επιτυχίας γνωστή τοις… PASI*

Η Μαρία Σαμψωνάκη μιλά στο Infokids για το βιβλίο της “‘Ενας Μάγος που’ ταν γάτος!” που είναι ένας ύμνος στην φιλοζωία

Θρήνος στην Κρήτη για την 47χρονη νηπιαγωγό και μαμά 2 παιδιών που “έφυγε” από τη ζωή

 

Ροή Ειδήσεων