Θρήνος για τον θάνατο γνωστού παιδιάτρου – Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της συνεργάτιδας και γονιών παιδιών ασθενών

Θρήνος για τον θάνατο γνωστού παιδιάτρου – Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της συνεργάτιδας και γονιών παιδιών ασθενών

Βουβός πόνος και θρήνος απλώθηκε στον Βόλο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παιδιάτρου Νίκου Καλαμπούκα, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στην οδό Σπυρίδη. Ήταν απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και είχε ειδικευθεί στην Α΄Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”. Τα τελευταία χρόνια έδινε “μάχη” με τον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Ραγίζει καρδιές το “αντίο” της συνεργάτιδας του

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στην σελίδα του παιδιατρείου στα κοινωνικά δίκτυα, συνεργάτιδα του άτυχου γιατρού, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

Αγαπητοί γονείς,

Δυστυχώς ο αγαπητός μας παιδίατρος Νίκος Καλαμπούκας έφυγε από τη ζωή…
Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στις Αλυκές. Ως γραμματέας και βοηθός του επί χρόνια εύχομαι καλό παράδεισο, όπως μόνο αξίζει σε τέτοιον άνθρωπο, συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένειά του…

Κάτω από την ανάρτηση, δεκάδες φίλοι, γνωστοί και γονείς παιδιών, εκφράζουν την βαθιά λύπη τους για την απώλεια του παιδιάτρου:

-Θα σε θυμομαστε παντα με το χαμογελο σου το μεγαλο

-Καλό παράδεισο να έχεις Νίκο.Σε γνωρίσαμε ελάχιστα αλλά από την πρώτη στιγμή ξεχωρίσαμε το ήθος σου και την ευγένεια του χαρακτήρα σου! Συλλυπητήρια στην οικογένεια

-Μαρία μου γλυκιά, ο χαμός του γιατρού μας είναι πικρός και αβάσταχτος! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του! Καλό ταξίδι στον παιδίατρο της καρδιάς μας!

-Τι να πω τα λόγια είναι περιττά,τον γνώρισα ως Ιατρό ,Φίλο ,ασθενή ,θα τον έχω πάντα στην μνήμη μου . Θερμά συλλυπητήρια στην υπεροχη οικογένεια του ,καθώς και στους ανθρώπους που του στάθηκαν στις εύκολες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές του ,Καλό σου ταξίδι Νίκο .

-Ο καλύτερος άνθρωπος ο καλύτερος γιατρός που θα είναι στην καρδιά μας πάντα!!!!!

-Τα λόγια είναι περιττά για τον αγαπημένο μας γιατρό! Καλό παράδεισο και δύναμη στη σύζυγο και τα παιδιά του

-Θα προσέχει τα παιδιά μας από ψηλά!!!!γελαστός και δοτικός όπως πάντα!!!μου έσωσε τα παιδιά μου δύο φορές!!!αντίο φίλε μου!!!

-Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!! Ο αγαπημένος μας παιδίατρος και γλυκύτατος άνθρωπος έφυγε!!! Καλή Ανάπαυση!!!

-Θα είναι πάντα ο αγαπημένος φίλος γιατρός μας! Ξεχωριστός!!!Κουράγιο στην οικογένεια!

-Ο αγαπημένος παιδίατρος μας, ο καλύτερος όλων! Καλό παράδεισο να έχει.. συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης:

Τελικά θα αναβληθεί η έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Θεσσαλία; Η υφ. Παιδείας απαντά

Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει να τρώνε τα νήπια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αθηναίων και η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε