Θρήνος στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή καθηγήτρια, μητέρα 8χρονου κοριτσιού

Θρήνος στον Βόλο: Έφυγε από τη ζωή καθηγήτρια, μητέρα 8χρονου κοριτσιού

Βουβό πόνο και θρήνο σκόρπισε στο Βόλο η είδηση του θανάτου της 48χρονης καθηγήτριας μουσικής Γιάννας Αρχολέκα.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του διευθυντή του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου, Δημήτρη Αποστολάκη και αφήνει πίσω της μια κόρη, 8 ετών όπως διαβάζουμε στο thessaliatv.gr Συντετριμμένοι δηλώνουν συγγενείς και συνάδελφοί της που δεν πιστεύουν ότι έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή της η θεία της άτυχης γυναίκας, Πετρούλα – Κατερίνα Αρχολέκα, που διαμένει στην Αθήνα.
Πριν λίγη ώρα χάσαμε την ανιψιά μου, την Γιάννα Αρχολέκα, στον Βόλο. Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια”, έγραψε η Πετρούλα – Κατερίνα Αρχολέκα και η ανάρτηση συγκέντρωσε σε ελάχιστο χρόνο δεκάδες μηνύματα φίλων που εκφράζουν τη συγκίνησή τους για την απώλεια της νέας γυναίκας.

Η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας για τον θάνατο της Ιωάννα Αρχολέκα

«Η είδηση της πρόωρης απώλειας της συναδέλφου μας Αρχολέκα Ιωάννας για τη γειτονιά των αγγέλων μας συγκλόνισε και μας σκόρπισε ανείπωτη θλίψη.
Έφυγε πολύ νωρίς και ξαφνικά.

Μια ακόμη απώλεια συναδέλφου εκπαιδευτικού προστίθεται στο μακρύ κατάλογο συναδέλφων, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή την τελευταία διετία.

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για άλλη μια φορά βυθίζεται στη θλίψη.

Ο πρόωρος χαμός της αποτελεί μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της, τους φίλους της καθώς και για την εκπαίδευση. Η εκλιπούσα ήταν άνθρωπος με ζωντάνια, μία άριστη εκπαιδευτικός που προσέφερε απλόχερα την αγάπη και τις γνώσεις της στους μαθητές της.

Σε όλη την εκπαιδευτική της διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στο σύζυγό της, διευθυντή του 5ου Γενικού Λυκείου Βόλου, Δημήτρη Αποστολάκη, στην κορούλα της και στους οικείους της. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Καλό ταξίδι, Ιωάννα μας».

 

Διαβάστε επίσης:

“Ή θα τσακώνονται ή θα φιλιούνται”: Πώς να αντιμετωπίσω την ερωτική σχέση του έφηβου παιδιού μου

Η Ακαδημία Αθηνών θα τιμήσει τους νεαρούς «ήρωες» των Τεμπών, Ανδρέα Αλικανιώτη, Μιχάλη Κλάψη και ‘Αγγελο Τσιαμούρα

Μαμάδες, ο τριπλά αρνητικός καρκίνος του μαστού είναι πολύ επιθετικός και η έγκαιρη διάγνωση μειώνει τη πιθανότητα υποτροπής

Ροή Ειδήσεων