Τι σημαίνει να αποκτάς το μωρό σου σε ένα Κορυφαίο Νοσοκομείο

Τι σημαίνει να αποκτάς το μωρό σου σε ένα Κορυφαίο Νοσοκομείο

Τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της κάθε γυναίκα θέλει να την θυμάται με τα πιο φωτεινά χρώματα. Την κορυφαία στιγμή του σπουδαιότερου έργου της, τη στιγμή που φέρνει το μωρό της στον κόσμο, κάθε γυναίκα ονειρεύεται να την ζήσει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σε ένα περιβάλλον που πέρα από αίσθημα ασφάλειας θα της παρέχει και άριστες υπηρεσίες φροντίδας και στήριξης. Τα καλά νέα; Το μαιευτήριο αυτό υπάρχει και, δίκαια, είναι αυτό με τις περισσότερες γεννήσεις στη χώρα. Ταυτόχρονα αποτελεί το μεγαλύτερο Μαιευτικό και Γυναικολογικό Νοσοκομείο στην Ευρώπη, με πρωτιές σε όλα τα επίπεδα χάρη στις ασυναγώνιστες καινοτομίες του.

Το ΙΑΣΩ έχει κάθε λόγο φέτος να γιορτάζει τα 25 χρόνια λειτουργίας του -και μαζί του γιορτάζουν οι δεκάδες χιλιάδες γυναίκες που στην πορεία αυτών το εμπιστεύτηκαν, παίρνοντας μαζί με το εξιτήριο τις καλύτερες αναμνήσεις τους. Γιατί δεν είναι μόνο η φήμη και η αξιοπιστία που το κάνουν να ξεχωρίζει, ούτε η υψηλή κατάρτιση του προσωπικού και οι ασύγκριτες εγκαταστάσεις. Είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ιατρικών μεθόδων που διασφαλίζουν, ότι η γυναίκα θα αποτελεί πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Γιατί να επιλέξω το ΙΑΣΩ για να φέρω στον κόσμο το μωρό μου

Μία απάντηση θα μπορούσε να είναι, ότι με 10.000 τοκετούς ετησίως, αποτελεί την πρώτη επιλογή αμέτρητων γονιών. Εξάλλου, το μαιευτήριο συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 μαιευτήρες – γυναικολόγους, ενώ διαθέτει τη μεγαλύτερη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών στην Ευρώπη. Όλα αυτά -και ακόμα περισσότερα- είναι που του έχουν χαρίσει αμέτρητες βραβεύσεις, μεταξύ των οποίων και του Κορυφαίου Νοσοκομείου στα Healthcare Business Awards 2020.

Στο δυναμικό του συγκεντρώνονται κορυφαίοι επιστήμονες (μαιευτήρες – γυναικολόγοι, αναισθησιολόγοι, νεογνολόγοι, παιδίατροι και άλλοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων) που φροντίζουν για την απόλυτη ασφάλεια της γυναίκας και το νεογνού, ενώ υποστηρίζονται από τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Έτσι, η παραμονή της νέας μανούλας εκεί βιώνεται ως ένα μοναδικό ταξίδι στη μητρότητα, με υπηρεσίες που την καλύπτουν σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και επιστρέφοντας στο σπίτι.

Εγκαταστάσεις που δεν θα βρείτε κάπου αλλού

Το έτσι κι αλλιώς ευχάριστο περιβάλλον του κορυφαίου μαιευτηρίου, θα αποκτήσει λίαν συντόμως πλέον έναν νέο αέρα αισθητικής, με χώρους νοσηλείας που ανέλαβε να διαμορφώσει πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο: Φυσικά υλικά, γήινα χρώματα, ξεχωριστές διακοσμητικές πινελιές, κάνουν τα δωμάτια και τους χώρους αναμονής να παραπέμπουν περισσότερο σε… καλοκαιρινές διακοπές, παρά σε ένα τυπικό μαιευτήριο.

Η δε αίθουσα τοκετών ανακαινίστηκε εξ’ ολοκλήρου με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που συνδυάζουν την απόλυτη ασφάλεια σε κάθε στάδιο του τοκετού με τη διακριτική πολυτέλεια, αποπνέοντας ηρεμία και θετική ενέργεια: Ο χαμηλός φωτισμός, η ήρεμη μουσική, οι μπάλες pilates και η δυνατότητα παρουσίας του πατέρα σίγουρα βοηθούν!

Στην αίθουσα τοκετών, λοιπόν, υπάρχουν 17 πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα δωμάτια ασφαλούς παρακολούθησης των επιτόκων καθώς και ένα δωμάτιο για τοκετό στο νερό. Στον χώρο αυτόν η επίτοκος μπορεί να κινείται ελεύθερα, απολαμβάνοντας έναν πλήρως φυσικό τοκετό χωρίς χορήγηση φαρμάκων.

Εξάλλου, το μαιευτήριο σέβεται το birth plan της κάθε επιτόκου, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του μαιευτήρα της, με στόχο πάντα την ασφάλεια της ίδιας και το μωρού της.

Και όταν αυτό έρθει πλέον στον κόσμο, το ΙΑΣΩ φροντίζει για την άμεση σύνδεσή του με τη μανούλα του, τόσο κατά τις δύο πρώτες ώρες, με την skin-to-skin επαφή και τον θηλασμό, όσο και με τη δυνατότητα της συνδιαμονής των γονέων με το μωρό στο ίδιο δωμάτιο.

Εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει τη μανούλα πριν και μετά τον τοκετό

Το πρόγραμμα ΜΑΙΑγάπη δημιουργήθηκε προκειμένου οι εξειδικευμένες Μαίες του ΙΑΣΩ να βρίσκονται στο πλευρό της νέας μαμάς, τόσο πριν όσο και μετά τον τοκετό, παρέχοντάς της όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα την βοηθήσουν τόσο κατά τον τοκετό, όσο και στον θηλασμό και κατά τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι. Τα σεμινάρια αυτά γίνονται online και απευθύνονται και σε μαμάδες με δίδυμα!

Και δεν σταματούν εδώ: Με το online πρόγραμμα “Home Fit Home” με Online Pilates για εγκύους και μαμάδες μετά τον τοκετό, από την εξειδικευμένη Μάντη Περσάκη, οι μαμάδες όχι μόνο θα γυμνάσουν ευχάριστα το σώμα τους, αλλά και θα γνωρίσουν μια σειρά από ανακουφιστικές και χρήσιμες για τον τοκετό ασκήσεις -και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού τους!

Το ΙΑΣΩ κάνει στο νεογέννητο το πρώτο του μεγάλο δώρο!

Ένα δώρο που κάνει κάθε γονιό χαρούμενο: δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του μωρού, με το πρόγραμμα «Στοργή για μια ζωή» σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική. Γιατί η ασφάλεια και η σιγουριά αποτελούν τα εφόδια που κάθε παιδί αξίζει να έχει από την αρχή της ζωής του.

Ένα νοσοκομείο για πολλά βραβεία!

Αξίζει να αναφερθεί πως το ΙΑΣΩ, το μεγαλύτερο Μαιευτικό & Γυναικολογικό νοσοκομείο στην Ευρώπη, βραβεύτηκε πρόσφατα ως το Κορυφαίο Νοσοκομείο,ενώ απέσπασε και οκτώ επιπλέον Κορυφαίες Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2020, για το υψηλό επίπεδο έργου του σε κάθε τομέα. Επιπλέον, διακρίθηκε και στην κατηγορία της ανάπτυξης με Silver βραβείο για τις “Νο1 υπηρεσίες στην Ελλάδα” στα Healthcare Business Awards 2019.

Και η επιτυχία δεν σταματά εκεί: Η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική, η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, το Κέντρο Μαστού και το Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας είναι τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα με κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών και αποτελεσματικότητας.

Ροή Ειδήσεων