Τι συνέβη στις 9/4/2021 και η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή – Γιατί έπρεπε να “βγει από την μέση”;

Τι συνέβη στις 9/4/2021 και η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή – Γιατί έπρεπε να “βγει από την μέση”;

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας να προβληματίζουν και να εξοργίζουν για τα όσα έζησε η άτυχη Τζωρτζίνα από την ώρα που πέθανε η 6.5 μηνών Ίριδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 που έφυγε και εκείνη από τη ζωή.

Τι συνέβη στις 9/4/2021 και η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή;

Τραγικές συμπτώσεις προκύπτουν από τις συνομιλίες-σοκ μετά του Μανου Δασκαλακη και της Ρούλας Πισπιριγκου που αποκάλυψε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορταζ». Όπως προκύπτει δυο ημερες μετά τις απειλές τις κατηγορούμενης ότι θα αυτοκτονήσει και της εξαφάνισης της σε ξενοδοχείο και αφού η απειλή της δεν έπιασε τόπο, αποφάσισε την εισαγωγή της μικρής και υγιέστατης μέχρι τότε Τζωρτζινας στο Καραμανδάνειο!

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αποκάλυψε η «Μ» η κλήση της Πισπιριγκου στο ΕΚΑΒ έγινε λίγο μετά τις 07.00 το πρωι. Εντύπωση προκαλεί ότι το επόμενο τηλέφωνο πραγματοποιήθηκε στον δικηγόρο Ιωάννη Κοττα μια ώρα αργότερα και όχι στον συζυγο της Μανο Δασκαλακη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης προκαλεί το γεγονός ότι η άτυχη Τζωρτζινα υπέστη την ανακοπή λίγες ωρες προτου την επισκεφθεί στο Νοσοκομειο Παιδοψυχολόγος.

Είναι ενδεικτικοί οι διάλογοι μεταξύ του Μανου Δασκαλακη και της κατηγορούμενης στις 9 και στις 10 Απριλίου

Στις 9 Απριλίου και ώρα 12:10 η μητέρα της Τζωρτζίνας στέλνει μήνυμα στον Μάνο για το… μνημόσυνο της Μαλένας:

«Λοιπόν 8 πάμε χωριό. Αν θες να τη δεις, αν μας ξεμπλοκάρεις μπορείς να την πάρεις βίντεο αλλιώς όταν έρθουμε Πάτρα ,την Κυριακή το απόγευμα θα κάνουν το μνημόσυνο της Μαλένας στις 5 και μισή ,οι δικοί σου είναι ενημερωμένοι. Αν θες έρχεσαι» -Μάνος: «Έχω viber και έχεις viber ,αν θέλω βιντεοκλήση το παιδί θα έρθω να το πάρω αύριο να πάμε μία βόλτα και θα στο φέρω απόγευμα, αν συμφωνείς» -Ρούλα: «Δεν έχω Viber. Εγώ σε έχω μπλοκάρει, όλο δεν συμφωνώ. Το παιδί είναι πολύ πιεσμένο και δεν σε θέλει καθόλου. Πριν μου έλεγε «Τι δεν καταλαβαίνει που του λέω δεν θέλω…Έχω ενημερώσει και τον δικηγόρο μου, οι συναντήσεις στην αρχή θα είναι για λίγο και παρουσία μου, αργότερα φτιάχνουν τα πράγματα για πότε όπου θέλετε, όσο θέλετε»

Το SMS για την παιδοψυχολόγο που εξόργισε την Ρούλα Πισπιρίγκου

-Μάνος: «Εσύ είπες, αλλά το παιδί δεν μπορεί να πάει στο Ρίο τώρα. Το παιδί δεν έχει κάτι.Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις από δύο φορές. θα ξανακοιτάξουν όλες τις εξετάσεις πάλι μέχρι τη Δευτέρα και τη Δευτέρα θα φέρουν παιδοψυχολόγο μάλλον»

-Ρούλα: «Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά; Και δεν καταλαβαίνω πώς τα ξέρεις εσύ και εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση…΄Και πάνω από όλα ενώ τα ξέρεις γιατί δεν με ενημερώνεις και εγώ σε ενημερώνω για τα πάντα;»

-Μάνος 10/4 4.29 π.μ.: «Δεν ξέρω αυτό που μου είπανε είναι ότι κοιτάνε να εξαντλήσουν όλες τις εξετάσεις…Ήδη έχουν κάνει πάρα πολλές και μετά θα αρχίσουν να ψάχνουν το ψυχολογικό κομμάτι. Την Δευτέρα εγώ το είπα μπορεί να τραβήξει και πιο μετά . Υπολογίζω Δευτέρα γιατί μου είπαν ότι της έκαναν όλες τις εξετάσεις και ήταν άψογο το παιδί».

Η μεγάλη τραγωδία είναι ότι η άτυχη Τζωρτζινα δεν πρόλαβε ποτε να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο. Την 11η Απριλίου υπέστη τη δυσεξήγητη ανακοπή η οποία ακόμη και σήμερα διερευνάται και ενώ επι τρεις ημέρες της νοσηλείας της οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν από τι πάσχει.

“Η Τζωρτζίνα βγήκε από τη μέση γιατί ήξερε πολλά”

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Τζωρτζίνα, έπρεπε να είναι μακριά του για να μην μιλήσει. Μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο. Ησύχασε η Ρούλα γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει».

Το παραπάνω ανέφερε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο οποίος δήλωσε ότι «Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει».

«Η ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ»

Ο ίδιος ανέφερε πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον τα είχε πει. Ο ίδιος και συμπλήρωσε μετά από ερώτηση που δέχτηκε «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα». Μάλιστα, τόνισε πως οι σχέσεις Ρούλας – Μάνου ήταν άθλιες, «παρότι προσπάθησαν να υποτιμήσουν την αντίληψη της κοινής γνώμης».

«Η Τζωρτζίνα φοβόταν μετά το θάνατο της Ίριδας» – Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Υπενθυμίζεται ότι πολλοί συγγενείς και φίλοι είχαν πει ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα μετά τον θάνατο της Ίριδας ήταν ιδιαιτέρως φοβισμένη.

«Η Τζωρτζίνα τις πρώτες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας, με όσους μιλούσε για το γεγονός που είχε τραυματίσει την ψυχούλα της, ξεκινούσε τη διήγησή της από την κουζίνα και μετά.

Εκεί δηλαδή που η θεία της μετέφερε το βρέφος για να το επαναφέρει μαζί με τη Ρούλα.

Φαινόταν σαν να είχε διαγράψει εντελώς το πριν από το μυαλό της και όταν τη ρωτούσαμε σχετικά, έδειχνε σαν κάτι να φοβάται», περιγράφει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον υπογραμμίζοντας την έντονη ανησυχία όλων σχετικά με την ψυχολογία της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Μαρινέλλα από το Παρά Πέντε: “Ή μοίρα με έκανε μαμά της εγγονής μου”

Ο φασματογράφος του ΑΠΘ θα “λύσει” το θρίλερ των θανάτων- «Έτσι δολοφονήθηκαν η Μαλένα και η Ίριδα»

Δημοτικά: Αυτά τα βιβλία πρέπει να επιστρέψουν οι μαθητές στο σχολείο για να επαναχρησιμοποιηθούν του χρόνου

Εμβόλιο Moderna: Ο ΕΜΑ εξετάζει τη χρήση του σε παιδιά κάτω των 5 ετών