Τι θα γίνει με την επιμέλεια των γιων της 43χρονης Αίντας που έπνιξε ο 55χρονος μπαμπάς;

Τι θα γίνει με την επιμέλεια των γιων της 43χρονης Αίντας που έπνιξε ο 55χρονος μπαμπάς;

Σοκαρισμένη είναι η Καβάλα από την γυναικοκτονία της 43χρονης φαρμακοποιού και μητέρας 2 παιδιών ηλικίας 6 και 10 χρονών, Αΐντας Παπαδοπούλου, που στραγγάλισε ο 55χρονος σύζυγός της.

Ο δράστης, αφού σκότωσε την 43χρονη φαρμακοποιό, έστελνε μηνύματα στους οικείους της νεκρής γυναίκας από το κινητό της για να παραπλανήσει τις Αρχές. Πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν ότι απειλούσε τη σύζυγό του τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι του αδερφού της Αΐντας υπό την επίβλεψη κοινωνικών λειτουργών και παιδοψυχολόγων.

«Πίστευε ότι του ανήκε η Αιντα γι αυτό τη σκότωσε»

Ο δολοφόνος της Καβάλας, που στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της, είναι ένας άνθρωπος με βίαιο παρελθόν. Ενας άνθρωπος που είχε προαποφασίσει να σκοτώσει την Αιντα Παπαδοπούλου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, Μανώλης Βονικάκης,

«Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό και δεν είναι έγκλημα πάθους. Το φαινόμενο έχει μία διαχρονία, αλλά θα έπρεπε να μας ξενίζει, γιατί η ανθρωπότητα έχει προχωρήσει μπροστά. Είναι γυναικοκτονία, είναι συζυγοκτονία, ο δράστης είναι ένας σύζυγος δυνάστης. Ο άνθρωπος αυτός πίστευε ότι του ανήκε η αδικοχαμένη Αΐντα, γι’ αυτό την σκότωσε. Γι’ αυτό μιλάμε για προμελετημένο δόλο», είπε στην «Κοινωνία Ωρα Mega» ο δικηγόρος.

Χθες σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου πόνου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 43χρονη μητέρα και τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Ο αδερφός της Αίντας θα ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών

Ο δικηγόρος της άτυχης 43χρονης σε δηλώσεις του στο MEGA είπε πως τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται υπό την επιμέλεια του θείου τους, του αδερφού της αδικοχαμένης 43χρονης, ο οποίος μάλιστα έχει σκοπό να ζητήσει και επίσημα να αναλάβει την επιμέλειά τους.

Ο κ. Βονικάκης είπε, ανάμεσα σε άλλα, ότι τα παιδιά είναι σε καλά χέρια, έχει αναλάβει ο θείος τους, ο αδερφός της Άιντα, Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ.

«Από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε όταν κατακαθίσει λίγο ο κουρνιαχτός, θα είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών για να δοθούν στον παππού και στη γιαγιά ή αν είναι δυνατό στον θείο», αποκάλυψε ο δικηγόρος. Ο θείος, μάλιστα, θέλει να πάρει στην Αμερική τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις για τις συνθήκες θανάτου της 3χρονης Κατερίνας που “έσβησε” ανεξήγητα στο Ιπποκράτειο Θεσ/νικης

H Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τα ευρήματα για τα αίτια θανάτου της 3.5 ετών Μαλένας

«Μωρό μου όμορφο, δεν ξέρω γιατί έπρεπε να σε αφήσω τόσο νωρίς…»

Τι συνέβη στις 9/4/2021 και η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή – Γιατί έπρεπε να “βγει από την μέση”;

Ροή Ειδήσεων