Το AVENUE προ(σ)καλεί τα παιδιά να ζήσουν την απόλυτη back to school εμπειρία με το βλέμμα στραμμένο στο περιβάλλον!

Το AVENUE προ(σ)καλεί τα παιδιά να ζήσουν την απόλυτη back to school εμπειρία με το βλέμμα στραμμένο στο περιβάλλον!

Διανύουμε την back to school περίοδο του χρόνου με τους μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία και τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαθητές όλων βαθμίδων «ανοίγουν τα φτερά τους» προς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Γι’ αυτό και η αρχή του φθινοπώρου είναι η καλύτερη περίοδος δημιουργίας νέων, καλών συνηθειών.

Διασκέδαση, ενημέρωση, αγορές και δώρα μόνο στο AVENUE και αυτόν τον Σεπτέμβριο

Μια από τις δικές μας οικογενειακές συνήθειες είναι η καθιερωμένη βόλτα για τις αγορές των σχολικών ειδών στο AVENUE, τον αγαπημένο μας προορισμό για shopping και διασκέδαση που νοιάζεται πάντα για την ψυχαγωγία των μικρών του επισκεπτών. Εκεί μάς περιμένει η μεγαλύτερη ποικιλία σχολικών, ώστε να ολοκληρώσουμε εύκολα, γρήγορα  και στις καλύτερες τιμές τις απαραίτητες αγορές μας!

Τι ωραίες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά με την επιστροφή τους σχολείο

Για ακόμη μια χρονιά το AVENUE, με αφορμή την επιστροφή στο σχολείο, προ(σ)καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν σε πρωτότυπες δραστηριότητες και να διασκεδάσουμε με εκπλήξεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Πρωταγωνιστής και οικοδεσπότης των δραστηριοτήτων είναι ο Snoopy, ο πιο αγαπημένος σκύλος του κόσμου, που έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μικρών και μεγάλων. Ο τετράποδος χαριτωμένος ήρωας θα ανοίξει τη μεγάλη αγκαλιά του για όλα τα παιδιά και θα μοιράζει σε ΟΛΑ τα παιδιά υπέροχα δώρα, προσφορά των καταστημάτων του AVENUE.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ καθώς τα διαγνωστικά κέντρα Affidea θα χαρίσουν έναν ετήσιο έλεγχο υγείας για 20 τυχερούς γονείς!

Στο επίκεντρο των φετινών εκδηλώσεων τίθενται η προστασία του περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό τα παιδιά να μάθουν πώς να σέβονται το περιβάλλον και να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση, από πολύ νωρίς.  Δεν αρκεί να μιλάμε μόνο στα παιδιά για την προστασία και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Πρέπει να τα κάνουμε και πράξη ώστε να μεγαλώσουμε γενιές παιδιών που θα εξελιχθούν σε άτομα που αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει η προστασία του περιβάλλοντος για την ίδια την ύπαρξή τους, θα διεκδικούν τις αλλαγές που απαιτούνται για τη σωτηρία του πλανήτη και θα δραστηριοποιούνται ενεργά σε θέματα που άπτονται του πράσινου σπιτιού μας, της Γης.

Μαθαίνοντας τα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον

Με κεντρικό σύνθημα “Η Γη είναι το σπίτι μας” ο μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός We4all έχει ετοιμάσει μια σειρά από διαδραστικά εργαστήρια μέσω των οποίων τα παιδιά θα ευαισθητοποιηθούν για την προστασία του περιβάλλοντος και θα μάθουν πώς πρέπει να το φροντίζουν.

Κάπως έτσι μια βόλτα στο AVENUE πριν την έναρξη των σχολείων είναι όχι μόνον επιβεβλημένη για τις αγορές των σχολικών ειδών αλλά και μια πρόταση εξόδου που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά και θα μοιράσει αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

 

Εμπορικό Κέντρο AVENUE

Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι 15123

2106100901

 

Ροή Ειδήσεων