Το bullying καλά κρατεί: Ξύλο μεταξύ μαθητών Γυμνασίου – Ο 15χρονος θύτης έγινε και θύμα

Το bullying καλά κρατεί: Ξύλο μεταξύ μαθητών Γυμνασίου – Ο 15χρονος θύτης έγινε και θύμα

Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου ερευνά η Αστυνομία. Στο επεισόδιο εμπλέκονται δύο μαθητές Γυμνασίου και ο μεγαλύτερος αδερφός του ενός, μαθητής Λυκείου.

 Διπλό επεισόδιο ενδοσχολικής βίας – Ο 15χρονος θύτης έγινε και θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις με τον φερόμενο ως δράστη να μετατρέπεται στη συνέχεια σε θύμα. Συγκεκριμένα, χθες ένας 15χρονος Βουλγαρικής υπηκοότητας μαθητής Γυμνασίου σε κωμόπολη του δήμου Γόρτυνας φέρεται να χαστούκισε ένα συνομήλικο Έλληνα συμμαθητή του.

Σήμερα το περιστατικό είχε συνέχεια, καθώς ο Βούλγαρος μαθητής εμφανίζεται να έβρισε τον συμμαθητή του. Ο τελευταίος ενημέρωσε τον μεγαλύτερο αδερφό του, ηλικίας 17 ετών, που είναι μαθητής Λυκείου. Ο 17χρονος έτρεξε να υπερασπιστεί τον μικρότερο αδερφό του στο Γυμνάσιο και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, χτύπησε με τη γροθιά του τον 15χρονο Βούλγαρο.

Προς το παρόν, όπως ανέφεραν στο ertnews αστυνομικές πηγές, για το συμβάν δεν έχει υποβληθεί μήνυση, ωστόσο, από την τοπική ΕΛΑΣ θα διενεργηθεί αυτεπάγγελτα προανάκριση και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη είσοδος σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς χώρους, Μνημεία την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου!

10 μαγικές χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες μικρού μήκους που μπορείτε να δείτε στο Youtube

Μαθαίνουμε για την κλιματική αλλαγή μέσα από μία διαδραστική έκθεση για όλη την οικογένεια

Ροή Ειδήσεων