Το χάσκι της οικογένειας κατακρεούργησε το μωρό των 6 εβδομάδων

Το χάσκι της οικογένειας κατακρεούργησε το μωρό των 6 εβδομάδων

Άλλο ένα βίαιο περιστατικό που προήλθε από το σκυλί της οικογένειας, το οποίο και κατέφαγε το λίγων ημερών μωράκι μιας οικογένειας στις ΗΠΑ.
Ο μικρός Ezra Mansoor υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη, έξι ημέρες αφότου το φαινομενικά ήμερο χάσκι επιτέθηκε στο νεογέννητο στο σπίτι του

Ένα μωρό 6 εβδομάδων που κοιμόταν στην κούνια του, κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από τον σκύλο της οικογένειας.

Ο μικρός Ezra Mansoor υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη, έξι ημέρες αφότου το φαινομενικά ήμερο χάσκι επιτέθηκε στο νεογέννητο στο σπίτι του στο Τενεσί των ΗΠΑ.
Goneis_Husky

«Το να είμαι η μητέρα του ήταν η μεγαλύτερη τιμή και το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε στο WVLT η απαρηγόρητη μητέρα του βρέφους Chloe Mansoor.

Ο Ezra βρισκόταν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση για σχεδόν μια εβδομάδα. Το βρέφος είχε εγκεφαλική αιμορραγία και οίδημα στον εγκέφαλο.

Πρόκειται για μία «εντελώς απρόκλητη» επίθεση, που αιφνιδίασε την οικογένεια.
Ο σκύλος – τον οποίο είχαν στην κατοχή τους εδώ και οκτώ χρόνια – ήταν ο ένας από τους δύο στο σπίτι, και κανένας από τους δύο δεν είχε ιστορικό βίαιης και επιθετικής συμπεριφοράς.

Οι γονείς του μικρού Ezra αποφάσισαν να βοηθήσουν άλλα μωρά που έχουν ανάγκη, δωρίζοντας τα όργανά του παιδιού τους.

Ο σκύλος έχει από τότε μεταφερθεί σε καταφύγιο ζώων, καθώς το γραφείο του σερίφη της κομητείας Νοξ διεξάγει έρευνα. Το μέλλον του σκύλου δεν είναι ακόμη σαφές.

Διαβάστε επίσης:

6χρονη στη Μεσσηνία: «Οι γιατροί αντίκρισαν για πρώτη φορά τόσο βαθιά τραύματα από σκύλο σε άνθρωπο»

Σκύλος επιτέθηκε σε 6χρονο και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο