Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται το πάρκο καινοτομίας JOIST

Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται το πάρκο καινοτομίας JOIST

Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται το πάρκο καινοτομίας JOIST

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα έρχεται στην Αθήνα και έως τις 14 Ιουλίου!

Το πάρκο καινοτομίας JOIST, με έδρα τη Λάρισα, έρχεται στην Αθήνα και έως τις 14 Ιουλίου περιμένει τα παιδιά ηλικίας 5-12 στο Kidom του Allou! Fun Park να τα ξεναγήσει στον φανταστικό κόσμο των σύγχρονων τεχνολογιών μέσα από εργαστήρια εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Τα εργαστήρια Play & Learn του JOIST προσφέρουν στα παιδιά μοναδικές εμπειρίας διασκέδασης και μάθησης μέσα από τις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως η 3D εκτύπωση, η Επαυξημένη (AR) και η Εικονική Πραγματικότητα (VR).

Οι έμπειροι εκπαιδευτές του χρησιμοποιούν τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας για να ξεκλειδώσουν νέες διαστάσεις γνώσης και κατανόησης, με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Έτσι, τα παιδιά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και μπορούν να εξερευνήσουν, να πειραματιστούν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους διασκεδάζοντας. 

Το Kidom του Allou! Fun Park, ένας κατεξοχήν χώρος οικογενειακής διασκέδασης που εδώ και 20 χρόνια στέκεται με συνέπεια και σεβασμό δίπλα στην οικογένεια και το παιδί, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά τη δράση αυτή, η οποία αποτελεί συνέχεια του σταθερού προσανατολισμού του πάρκου για φιλοξενία και υλοποίηση προγραμμάτων που συνδυάζουν την παιδική ψυχαγωγία με τη διαδραστική μάθηση κι έχουν θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Μέσα από τη συνεργασία με το πάρκο καινοτομίας JOIST, το Kidom του Allou! Fun Park στοχεύει να χαρίσει στους επισκέπτες του ολοκληρωμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των παιδιών με εργαστήρια και δράσεις που καλλιεργούν τη φαντασία, αναπτύσσουν την κριτική σκέψη, τις δεξιότητες και τα έμφυτα ταλέντα τους.

Τα Εργαστήρια του JOIST στο Kidom πραγματοποιούνται έως 14/7, καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 18:30 έως τις 22:00 και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δράσεων.

Τα παιδιά μαθαίνουν να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν το δικό τους VR Game.  Από την αρχική ιδέα και την έμπνευση της ιστορίας μέχρι την τελική υλοποίηση, τα παιδιά καθοδηγούνται από εξειδικευμένο εκπαιδευτή ώστε να αναπτύξουν ειδικές δεξιότητες δημιουργίας 3D αντικειμένων. Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να ενισχύσει την πηγαία δημιουργικότητα των παιδιών και να τα εισάγει στις αρχές του προγραμματισμού με αποτελεσματικό και διασκεδαστικό τρόπο. Μετά τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, γονείς και συνοδοί των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα VR παιχνίδια που δημιουργήθηκαν.

Ακόμα, με την τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας οι παιδικές ζωγραφιές παίρνουν ζωή! Η μαγεία ξετυλίγεται όταν οι μικροί μας φίλοι αναπτύσσουν τη λεπτή τους κινητικότητα και ανακαλύπτουν τις δυνατότητες της Επαυξημένης Πραγματικότητας, εκφράζοντας παράλληλα το καλλιτεχνικό τους ταλέντο. Μόλις ολοκληρώσουν το έργο τους, βλέπουν τη ζωγραφιά τους να ζωντανεύει σε οθόνη και να μεταμορφώνεται σε τρισδιάστατη, με τα ίδια υπέροχα χρώματα που χρησιμοποίησαν στο χαρτί. Τα παιδιά θα απολαύσουν μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία, μαθαίνοντας για τον άνθρωπο, τα ζώα, το διάστημα και τους πολιτισμούς, όλα αυτά διασκεδάζοντας μέσα από τη μαγεία της AR τεχνολογίας

Ιδιαίτερα αγαπητά σε μικρούς και μεγάλους είναι οι ρομποτικές περιπέτειες, όπου τα παιδιά γνωρίζουν δύο ρομποτικούς φίλους από διαφορετικούς ηπείρους, έναν από την Ασία και έναν από την Ευρώπη. Μαζί μαθαίνουν πώς να κάνουν διαφορετικές κατασκευές και να τις προγραμματίζουν. Θα μπορέσουν άραγε τα δύο ρομποτάκια να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν για να τρέξουν μαζί την πίστα;

Τέλος, ξεχωριστά διασκεδαστικό και επιμορφωτικό για τα παιδιά είναι και το εργαστήρι που παίζουν και μαθαίνουν με το DuckyCode. Ένα έξυπνο πολυεργαλείο με φιλικά ρομπότ που τα παιδιά μπορούν να προγραμματίσουν με τη βοήθεια κινητών συσκευών και μαγνητικών εντολών. Με το DuckyCode αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη ρομποτική με τη συνεχή καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. Ξεκινάνε, με τη συναρμολόγηση των ρομπότ και μετά διερευνούν τις δυνατότητές τους προγραμματίζοντάς τα! Το ταξίδι στον προγραμματισμό γίνεται μια διασκεδαστική περιπέτεια με μαγνητικές εντολές και δημιουργική χρήση των tablet.

Σας περιμένουμε στο Kidom για ένα μοναδικά διασκεδαστικό καλοκαίρι μέσα από τα μάτια της τεχνολογίας!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εργαστηρίων JOIST και να κλείσετε τη θέση σας στο www.allou.gr

Αριθμός θέσεων ανά εργαστήριο: 8

Κάθε βόλτα στο Kidom στο Allou! Fun Park κρύβει εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες! 

Υπέροχες λιχουδιές και δροσερά παγωτά θα δώσουν δύναμη στα παιδιά να συνεχίσουν τη διασκέδασή στους στο παραμυθένιο Kidom και να απολαύσουν ατελείωτη διασκέδαση στον υπέροχο παιχνιδότοπο PLAYLAND με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια! 

Ωράριο λειτουργίας Kidom: 

Δευτέρα έως Παρασκευή 16:30 – 22:30 

Σαββατοκύριακα & Αργίες 10:00 – 23:00 

Για πληροφορίες: 210 8092888

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών 

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Ροή Ειδήσεων