Το «Μαζί για το Παιδί» μοιράζει καινούργια παπούτσια σε άπορα παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Το «Μαζί για το Παιδί» μοιράζει καινούργια παπούτσια σε άπορα παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Από την Θράκη ως την Κρήτη, το Μαζί για το Παιδί κάνει «βήματα» για τα παιδιά, αφού για 3η συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί δίπλα τους, προσφέροντάς τους καινούργια παπούτσια. Φέτος, το Μαζί για το Παιδί θα προσφέρει σε περισσότερους από 200 φορείς που στηρίζουν άπορα παιδιά σε όλη την ελληνική επικράτεια, περισσότερα από 28.000 ζευγάρια παπούτσια.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούργιο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Ως επίσημος συνεργάτης της TOMS στην Ελλάδα, το Μαζί για το Παιδί μοιράζει παπούτσια σε ιδρύματα, φορείς αλλά και σε καταυλισμούς προσφύγων. Από το 2015 έως σήμερα έχουν διατεθεί συνολικά περισσότερα από 39.000 ζευγάρια παπούτσια και μόνο φέτος υπολογίζεται να δοθούν περίπου 28.000 επιπλέον, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η αγκαλιά της Ένωσης του Μαζί για το Παιδί μεγαλώνει για να χωρέσει ακόμη περισσότερα παιδιά!

Από το Μάρτιο έως το Σεπτέμβριο του 2017, θα πραγματοποιηθούν διανομές σε περισσότερες από 40 περιοχές σε Αττική, Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κεφαλονιά και Κρήτη. Εκπρόσωποι του Μαζί για το Παιδί μαζί με εθελοντές επισκέπτονται τους φορείς, εκεί έχουν άμεση επαφή με τα παιδιά που δοκιμάζουν τα παπούτσια πριν τα παραλάβουν, προσφέροντας την καλύτερη ανταμοιβή: χαμόγελα αληθινά και ζεστές παιδικές αγκαλιές!

Ροή Ειδήσεων