Το μήνυμα του Τάσου Ιορδανίδη στα παιδιά του: «Για να έχετε κάτι όταν θα έχω αποδημήσει»

Το μήνυμα του Τάσου Ιορδανίδη στα παιδιά του: «Για να έχετε κάτι όταν θα έχω αποδημήσει»

«Λύγισε» ο Τάσος Ιορδανίδης στο φινάλε της εκπομπής του. Συγκινημένος εμφανίστηκε ο ηθοποιός στην τελευταία εκπομπή «Μπαμπά-δες» για την τρέχουσα σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το απόγευμα του Σαββάτου, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος, ενώ κατά την αποφώνησή του έστειλε ένα μήνυμα στα παιδιά του, με τη φωνή του να «σπάει» on air.

«Έψαχνα τι θα πω, τι θα κάνω, πώς θα σας αποχαιρετήσω. Το μόνο που έχω να πω, λοιπόν, το είχα πει και όταν με ρωτούσαν πώς και μπαίνω σε αυτό το μετερίζι, είναι… Δανούλη και Ναγιούλα έχω πάρα πολλά στραβά. Προσπαθώ να είμαι καλός μπαμπάς και ένας από τους τρόπους που προσπάθησα να είμαι καλός μπαμπάς, όταν θα το δείτε στο μέλλον -εύχομαι να μείνουν τα αρχεία-, είναι ότι μπήκα και όρμησα να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μου εδώ πέρα. Για να έχετε κάτι όταν θα έχω αποδημήσει», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης απευθυνόμενος στα παιδιά του, με τους καλεσμένους του, μεταξύ αυτών και η σύζυγός του, Θάλεια Ματίκα, να αντιδρούν στην τελευταία του πρόταση.

Μόνο για εσάς έκανα την εκπομπή

«Σταματήστε ρε, ειλικρινά το λέω! Όχι τώρα, όταν φτάσω 147! Θα έχετε να το βλέπετε και να λέτε ότι “κοίτα να δεις, έκανε μια εκπομπή η οποία ήταν ουσιαστικά για εμάς”». Γιατί για εσάς την έκανα, μόνο για εσάς. Να είστε καλά, καλό καλοκαίρι σε όλους, τα φιλιά μου! Να μπαμπαδιάζεστε όσο το δυνατόν περισσότερο! Φιλιά πολλά», πρόσθεσε συγκινημένος ο Τάσος Ιορδανίδης.

Διαβάστε επίσης:

«Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη και «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά: Δύο εκπομπές της ΕΡΤ μάς συστήνουν διάσημους γονείς

Η «μάστιγα της παιδικής χαράς»: Γονείς που νιώθουν λίγοι ακούγοντας άλλους για «κατορθώματα» των παιδιών τους

Ροή Ειδήσεων