Το νέο βραβευμένο CloudSleeper™ Jetkids™ της Stokke® είναι εδώ!

Το νέο βραβευμένο CloudSleeper™ Jetkids™ της Stokke® είναι εδώ!

Τώρα μπορείτε να ξεχάσετε τα μεγάλα και ογκώδη ταξιδιωτικά κρεβάτια για παιδιά και να δοκιμάσετε την εμπειρία που προσφέρει το πρώτο κρεβάτι ειδικά για ταξίδι, αλλά και για χρήση στο σπίτι.

Οι δυνατότητες για οικογενειακά ταξίδια είναι ατελείωτες. Με το BedBox™ και το Crew Backpack™, οι οικογένειες με νήπια απολαμβάνουν ξεκούραστο ταξίδι κατά τη διάρκεια είτε της πτήσης τους με αεροπλάνο, είτε της διαδρομής τους με πλοίο ή τρένο. Τι συμβαίνει όμως όταν φτάνουν στον προορισμό τους;

Για να ολοκληρώσει την πρώτης τάξεως ταξιδιωτική εμπειρία, η Stokke παρουσιάζει με χαρά την τελευταία της καινοτομία, το CloudSleeper™, ένα κρεβάτι για παιδιά ειδικά σχεδιασμένο για ταξίδια αλλά και για χρήση στο σπίτι.

Tο CloudSleeper™

Ένα φουσκωτό κρεβάτι για παιδιά είναι πάντα απαραίτητο όταν πρόκειται να φιλοξενήσετε έναν φίλο, να επισκεφθείτε μια άλλη οικογένεια και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται να ταξιδέψετε.

Το βραβευμένο CloudSleeper™ είναι ένα εύκολο ταξιδιωτικό κρεβάτι, αρκετά μικρό ώστε να χωράει στο σακίδιο ή στη χειραποσκευή σας. Είναι ελαφρύ και all-inclusive, χωρίς περιττά στοιχεία! Το βγάζετε από τη θήκη του και με το χέρι ή το πόδι σας μπορείτε να το φουσκώσετε με την ενσωματωμένη αντλία του, ώστε σε λιγότερο από ένα λεπτό να έχετε ένα άνετο κρεβάτι ταξιδιού για το μικρό σας.

Το κάλυμμα Air mesh του CloudSleeper™ βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος και προσφέρει ταυτόχρονα μια επιπλέον μικρή αγκαλιά και άνεση στο μικρό σας.

Σαν πραγματικά να κοιμάται σε ένα σύννεφο

Το κάτω μέρος του καλύμματος αποτελείται από αδιάβροχο ύφασμα. Επιπλέον, το κάλυμμα αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του CloudSleeper™ είναι η συσκευασία του σε σχήμα κύβου. Η συσκευασία αυτή έχει δύο στρώσεις φερμουάρ που σας επιτρέπουν να συσκευάσετε το CloudSleeper™ για εξαιρετικά εύκολη και χωρίς να απαιτεί πολύ χώρο για αποθήκευση.

Και για όσους αναρωτιούνται, φυσικά και το CloudSleeper™ χωράει μέσα στο BedBox™!

Το νέο CloudSleeper™ και όλη η σειρά JetKids™ είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Τρίκυκλο και στο trikiklo.com.

Το CloudSleeper™ Jetkids™ της Stokke®

• Red Dot διάκριση best of the best στην κατηγορία product concept για το 2021
• Για παιδιά 3+
• Φουσκωτή βάση TPU για επιπλέον άνεση και ανθεκτικότητα
• Άνετο Air Mesh κάλυμμα που αναπνέει με υδατοαπωθητικό πάτο
• Κάλυμμα που πλένεται στο πλυντήριο
• Ενσωματωμένη αντλία
• Πλαϊνά προστατευτικά σε όλο το μήκος
• Συμπιέσιμη συσκευασία σε μορφή κύβου
• Ελαφρύ: 1.4 kg
• Compact μέγεθος, χωράει εύκολα σε οποιαδήποτε αποσκευή και στο BedBox™
Διαστάσεις
• Φουσκωμένο: 150 x 75 x 17 cm
• Συσκευασμένο και πλήρως συμπιεσμένο: 38 x 28 x 10 cm
• Βάρος: 1.4 kg
• Μέγιστο βάρος χρήστη: 68 kg

JetKids™ της Stokke®

Με έδρα την πόλη Kløfta της Νορβηγίας, η JetKids ιδρύθηκε από έναν πιλότο μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και τη σύζυγό του, επιχειρηματία με δραστηριοποίηση στην αγορά των παιδικών προϊόντων ταξιδίου. Η ιδέα ξεκίνησε από την επιθυμία τους να διευκολύνουν τις πτήσεις με τα παιδιά τους και για τις δύο πλευρές. Από την ημέρα που το BedBox μπήκε στην αγορά τον Δεκέμβριο του 2015, η start-up εταιρεία έχει μετατραπεί σε μια αναπτυσσόμενη επωνυμία για παιδικά ταξιδιωτικά προϊόντα. Τον Μάιο του 2018, η Stokke AS απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της JetKids. Οι ιδρυτές της JetKids συνεχίζουν το ρόλο σε αυτή και ο συνδυασμός αυτός την έχει μετατρέψει στην εταιρεία που είναι σήμερα.
Τρίκυκλο

Από το 2003 μέχρι σήμερα, το Τρίκυκλο συνεχίζει να εμπνέει ευτυχισμένους γονείς προσφέροντας βρεφικά και παιδικά είδη που είναι γνωστά παγκοσμίως για την ποιότητα, την ασφάλεια και το design τους. Διαθέτει φυσικά καταστήματα σε Χαλάνδρι, Αργυρούπολη και Καβάλα. Τηλέφωνο: 2109855433

Περισσότερα στο www.trikiklo.com  

 

Διαβάστε επίσης:

H Εριέττα Κούρκουλου έγινε μαμά – Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

ΜΗΤΕΡΑ: Εισάγει τεχνητή νοημοσύνη στον προσυμπτωματικό έλεγχο του μαστού

Η μεγάλη αλλαγή με τα self test στα σχολεία μόλις ανακοινώθηκε