Το παιχνίδι είναι το υλικό των αναμνήσεων: Τα Playmobil θα κάνουν τις διακοπές του Πάσχα αξέχαστες!

Το παιχνίδι είναι το υλικό των αναμνήσεων: Τα Playmobil θα κάνουν τις διακοπές του Πάσχα αξέχαστες!

Διάλεξες και σε διάλεξαν να είσαι νονά, νονός. Και ξέρεις, αυτό δεν σημαίνει μόνο δώρα και τυπικές επισκέψεις. Αυτό σημαίνει ότι το μικρό που βούτηξες στην κολυμπήθρα είναι και παιδί σου. Ουσιαστικά, βαθιά, ειλικρινά.

Σας συνδέει κάτι μοναδικό και αναντικατάστατο. Για αυτό βρες τον τρόπο και τον χρόνο να τρέφεις τη μοναδική αυτή σύνδεση. Την μεγαλύτερη ικανότητα σύνδεσης μεταξύ ενός παιδιού και ενός ενήλικα έχει το παιχνίδι.

Δημιουργεί ισχυρές σχέσεις

Το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για τη δόμηση ισχυρών σχέσεων. Το παιχνίδι είναι πηγή χαράς, ζωντάνιας, σύνδεσης και ανθεκτικότητας στις σχέσεις. Μπορεί να θεραπεύσει τις δυσαρέσκειες, τις διαφωνίες και τον πόνο. Μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά μαθαίνουν να εμπιστεύονται τους άλλους και να νιώθουν ασφάλεια.

Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν όλα τα είδη δεξιοτήτων

Το παιχνίδι είναι ένα εργαλείο υποστήριξης του παιδιού στην πορεία ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων και αυτοελέγχου. Καθώς αλληλεπιδρούν με τους άλλους, μαθαίνουν πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε κοινωνικά περιβάλλοντα.
Το συμβολικό και το κινητικό παιχνίδι νονών-παιδιών συνδέεται με ανάπτυξη των παρακάτω δεξιοτήτων:

  • Δημιουργικότητα
  • Μνήμη
  • Κινητικές δεξιότητες
  • Γνωστική ευελιξία
  • Ρύθμιση των συναισθημάτων

Τα παιχνίδια που θα κάνουν τις διακοπές του Πάσχα αξέχαστες

Είναι τα παιχνίδια της PLAYMOBIL. Γιατί μπορούν να αποτελέσουν τον ιδανικό συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε εσένα και το παιδί.  Διαχρονικά, πανέμορφα, χαριτωμένα. Δεν τα βαριέται ποτέ, κανείς. Ούτε εσύ ούτε εκείνα.  Θα σας δώσουν την ευκαιρία να τα «στήσετε» μαζί και να περάσετε ώρες παίζοντας με τα βαφτιστήρια σας και τους αγαπημένους ήρωες στις πιο φανταστικές περιπέτειες.

Γιατί τα PLAYMOBIL είναι το υλικό των αναμνήσεων!

Αν λοιπόν, δυσκολέυεσαι να διαλέξεις και δικαίως, από τα δεκάδες υπέροχα παιχνίδια της, διαλέξαμε εμείς πέντε για σένα.

1. Η οικογένεια Plamer ανεβαίνει στο παρατήριο για να θαυμάσει από ψηλά την ομορφιά της ζούγκλας. Το παρατηρητήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο για τους πιθήκους.
Με περιστρεφόμενη πλατφόρμα, αποσπώμενη πυξίδα που λειτουργεί και πολλά απίθανα αξεσουάρ για περισσότερη διασκέδαση. Η WILTOPIA είναι μία καινοτόμα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL που αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειοφόρο ανάπτυξη.
2. Ψηλά πάνω από τα σύννεφα και τις απέραντες εκτάσεις του Μαγικού Βασιλείου αιωρείται το Παλάτι του Ουράνιου Τόξου. Εδώ κατοικούν οι πριγκίπισσες του Ουράνιου Τόξου που θα γίνουν μία μέρα βασίλισσες στο Ανάκτορο πάνω από τα σύννεφα.
Περιλαμβάνει αποσπώμενο φωτιστικό σε σχήμα λουλουδιού (λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ-δεν περιλαμβάνονται), παιδικό δακτυλίδι, κούνια, πήγασο, εντυπωσιακά αυτοκόλλητα, δύο πριγκίπισσες που φορούν φούστες από εύκαμπτο υλικό και πολλά χαριτωμένα αξεσουάρ.
3. Η περιπέτεια ξεκινά! Στην Πειρατική Γαλέρα Ο Βασιλιάς των Πειρατών, οι πειρατές διαθέτουν όλον τον εξοπλισμό μάχης για να αποκρούσουν τις επιθέσεις των εχθρών. Χάρη στα περιστρεφόμενα πανίσχυρα κανόνια, οι επιτιθέμενοι τρέπονται γρήγορα σε φυγή. Τώρα ο δρόμος είναι ελεύθερος για την αναζήτηση των χαμένων θησαυρών με τη βοήθεια του χάρτη και της πυξίδας…
Βάλτε πλώρη για νέες περιπέτειες με την Πειρατική Γαλέρα «Ο Βασιλιάς των Πειρατών» και το πλήρωμά της. Το συγκεκριμένο σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα πειρατικό καράβι με πανιά, περιστρεφόμενα κανόνια, δύο φιγούρες PLAYMOBIL, έναν παπαγάλο, μια άγκυρα και πολλά απίθανα αξεσουάρ. Το πλοίο επιπλέει στο νερό και μπορεί να αναβαθμιστεί με το υποβρύχιο μοτέρ (κωδ.: 7350/5159 – πωλείται ξεχωριστά). Αποτελεί το ιδανικό δώρο για παιδιά 4 ετών και άνω.

4. To ελικόπτερο των Ειδικών Δυνάμεων με δύο έλικες. Με φως και ήχο που λειτουργούν με 2 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλ.), χώρο αποθήκευσης στο δάπεδο του ελικοπτέρου και βαρούλκο με ιμάντες για τη μεταφορά φορτίων.

5. Πάρτε μέρος στις απίθανες περιπέτειες του  «Μεγάλο Ράντσου»  με το όχημα μεταφοράς αλόγων από την PLAYMOBIL.
Η εκπαιδεύτρια ιππασίας, Joanna, έχει έρθει στο Μεγάλο Ράντσο για να μάθει στην Khira και την παρέα της να ιππεύουν τα άλογά τους. Το όχημα διαθέτει χώρο για έως δύο άλογα και καμπίνα οδηγού με δύο καθίσματα. Πάνω από τον χώρο των αποσκευών υπάρχουν δύο κρεβάτια. Περιλαμβάνει κιόσκι, περίφραξη και πολλά αξεσουάρ για τη φροντίδα των αλόγων. Η οροφή του οχήματος αφαιρείται.
Γιατί τα είπαμε. Το παιχνίδι είναι το υλικό των αναμνήσεων. Και τα παιχνίδια που θα κάνουν τις διακοπές του Πάσχα αξέχαστες, είναι PLAYMOBIL!