Το πάρτι έγινε εφιάλτης για 16χρονη: Έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Ξυλοκόπησε την σύζυγό του επειδή μάλωσε την 8χρονη κόρη τους: "Απείλησε ότι θα με σκοτώσει"

Το πάρτι έγινε εφιάλτης για 16χρονη: Έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Η προειδοποίηση “πρόσεξε μη σου ρίξουν κάτι στο ποτό”, με την οποία μεγαλώσαμε και εμείς, φαίνεται πως παραμένει διαχρονική και δυστυχώς απόλυτα ρεαλιστική. Η περίπτωση μιας 16χρονης, την οποία έφερε σήμερα στο φως το MEGA, μας σόκαρε για το τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά μας, όταν εμπιστεύονται τα λάθος άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, στις 20 Αυγούστου μια 16χρονη πήγε σε φίλη της για sleepover. Τότε, ένας 19χρονος φίλος τους, τις κάλεσε σε πάρτι, όπου και πήγαν, αφού τις πήρε με το αυτοκίνητό του. Κατά την διάρκεια του πάρτι, η κοπέλα, όπως κατήγγειλε αργότερα, θυμάται να ήπιε δύο ποτέ. Λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις της και, όπως καταγγέλει, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Τι αναφέρει η καταγγελία

Η 16χρονη κατήγγειλε το βιασμό της, μετά το πάρτι, με την οικογένειά της να καταθέτει μήνυση. Η αστυνομία ερευνά την περίπτωση ομαδικού βιασμού, καθώς όπως ανέφερε η ανήλικη όταν ξύπνησε, μετά το πάρτι, θυμάται να βλέπει τέσσερα προφυλακτικά στο πάτωμα.

Για την ακρίβεια, η κοπέλα ξύπνησε στη μέση της νύχτας και ισχυρίζεται ότι είχε φρικτούς πόνους, ενώ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ με τον 19χρονο δίπλα της.

Στο πάρτι βρισκόταν επίσης 4 με 5 ακόμη αγόρια, ενώ πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο. Η ίδια σηκώθηκε, ντύθηκε και γύρισε σπίτι της, όπου για μια εβδομάδα δεν μιλούσε με κανέναν. Όταν η 16χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το περιστατικό, ο πατέρας της κατέθεσε αμέσως μήνυση στην Αστυνομία.

“Ο χρόνος λειτουργεί ενάντια του θύματος”

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίηση

«Ο χρόνος, δυστυχώς, λειτουργεί ενάντια του θύματος και υπέρ του δράστη, καθώς μετά το πέρας κάποιων ημερών δεν μπορούμε να βρούμε τη χρήση, π.χ κάποιας ουσίας, γιατί μεταβολίζονται αρκετά γρήγορα, επίσης μετά τις 72 ώρες από την πράξη χάνεται η όποια πιθανότητα εύρεσης γενετικού υλικού στο θύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Διαβάστε ακόμα:

Στο Mediterranean Cosmos το Back-to-School shopping γίνεται εμπειρία διασκέδασης!

Γρηγόρης Λέων για υπόθεση Πάτρας: “Δεν χάνεται κανένα παιδί από ηπατική ανεπάρκεια χωρίς προηγούμενο σημάδι”

Θλίψη στον Ωρωπό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 17χρονος διανομέας