Το πιο διασκεδαστικό τριήμερο περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Athens Metro Mall (από 25/2)

Το πιο διασκεδαστικό τριήμερο περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Athens Metro Mall (από 25/2)

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, γιορτάζει τις Απόκριες με ένα τρελό τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις για όλη την οικογένεια! Από το Σάββατο 25 έως και τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, παιδιά και γονείς διασκεδάζουν, παίζουν και μαθαίνουν με τις αποκριάτικες δραστηριότητες των Happy Family Weekends (επίπεδο 3 και 4).

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26/2 από τις 11:00 έως τις 16:00 -και με ελεύθερη είσοδο- το πρόγραμμα δράσεων της «Χαρούμενης Αποκριάς» προσφέρει αμέτρητη χαρά! Μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουμε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και μαθαίνουμε να χορεύουμε samba. Επισκεπτόμαστε τη μαγευτική Νίκαια της Γαλλίας, όπου παίζουμε λουλουδοπόλεμο και στη Βενετία μαθαίνουμε το παραμύθι του Αρλεκίνου και της μπαλαρίνας, κάνουμε βόλτα με τη γόνδολα και κατασκευάζουμε βενετσιάνικες μάσκες. Γνωρίζουμε τα καρναβάλια της Ελλάδας, πολλά ήθη και έθιμα, κάνουμε την παρέλαση των καρναβαλιστών στο Πατρινό Καρναβάλι και τυλίγουμε το παραδοσιακό Γαϊτανάκι.

Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 έως τις 16:00, κατασκευάζουμε το δικό μας χαρταετό με χρώματα και φαντασία, ταξιδεύουμε μαζί του σε απίθανες περιπέτειες, παίζουμε παιχνίδια, διασκεδάζουμε και γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα!

Μην χάσετε το πιο διασκεδαστικό τριήμερο στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων το Athens Metro Mall!

Athens Metro Mall
Λεωφ. Βουλιαγμένης 276
Αγ. Δημήτριος, 173 43
Τηλ: 210 9769444
www.athensmetromall.gr