Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μάς καλεί να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Χαμόγελο του Παιδιού

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μάς καλεί να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο».

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο» αυτό το Πάσχα το «Χαμόγελο του Παιδιού» μας καλεί να το στηρίξουμε και μαζί να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται στην υποστήριξη όλων μας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών, Παιδιών και Νέων, που λειτουργεί και την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα που το στελεχώνει αναλαμβάνει και καλύπτει εξολοκλήρου και ολιστικά τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που δυσκολεύεται.

Με τη δική σας υποστήριξη θα καταφέρουμε όχι μόνο να εξασφαλίσουμε το πιο όμορφο Πάσχα σε χιλιάδες παιδιά, τη λαμπάδα, τα γλυκίσματα και ό,τι άλλο θα του δώσει χαρά, αλλά θα καλύψουμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Είμαστε καθημερινά δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια καλύπτοντας τις ιατρικές και εκπαιδευτικές ανάγκες, την ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη, την εργασιακή υποστήριξη των γονέων και πολλά πολλά ακόμα που έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

Πως μπορείτε όλοι να συμμετέχετε:

Ροή Ειδήσεων