Τραγωδία: 11χρονη μαθήτρια “έσβησε” – Ο υψηλός πυρετός και η επιδείνωση της υγείας της

Τραγωδία: 11χρονη μαθήτρια “έσβησε” – Ο υψηλός πυρετός και η επιδείνωση της υγείας της

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η 11χρονη Σοφία από τα Μαριτσά της Ρόδου άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη.

Η περιπέτεια της υγείας της 11χρονης που είχε άδοξο τέλος

Η 11χρονη που ήταν κόρη του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου και του σωματείου Ράδιο Ταξί Διαγόρας, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου με πυρετό από τους γονείς της και στη συνέχεια κρίθηκε από τους θεράποντες γιατρούς ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς η κατάσταση της υγείας της παρουσίαζε επιδείνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική” η 11χρονη Σοφία, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού την περασμένη Πέμπτη με συμπτώματα σηψαιμίας και χθες το πρωί, έφυγε από τη ζωή χωρίς να έχουν προσδιοριστεί τα αίτια του θανάτου της.

Αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου

Τη μικρή, συνόδευε στην Αθήνα ο πατέρας της, όπου και παραμένει μέχρι να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια που η μικρή -η οποία ήταν και το μοναδικό παιδί της οικογένειας- έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Σπαραγμός για την 11χρονη Σοφία

Το άκουσμα του θανάτου της 11χρονης, βύθισε στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους της αλλά και ολόκληρη τη Ρόδο που συγκλονίστηκε από την απώλεια του μικρού παιδιού, το οποίο χάθηκε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ροή Ειδήσεων