Τραγωδία: Μητέρα και γιος, 5 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο – Πήγαιναν να γιορτάσουν τη νίκη της εναντίον του καρκίνου…

Τραγωδία: Μητέρα και γιος, 5 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο – Πήγαιναν να γιορτάσουν τη νίκη της εναντίον του καρκίνου…

«Με πίστη, ζητούμε να προσευχηθείτε και να στείλετε δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια που πενθεί».

Μια τραγική σύγκρουση αυτοκινήτων στην πόλη Λαγκές της Βραζιλίας στέρησε τη ζωή από μια μητέρα και το μικρότερο γιο της, καθώς ήταν στο δρόμο για να γιορτάσουν τη νίκη της εναντίον του καρκίνου του μαστού. Η Μπεατρίς Απαρεσίδα Φρεντερίκο, 33 ετών, και ο πέντε ετών Νταβίντ Μιγκέλ Φρεντερίκο ντε Ολιβέιρα έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με άλλο όχημα κατά τη διάρκεια καταιγίδας την Κυριακή.

Η Μπεατρίς και ο μικρότερος γιος της ήταν στο δρόμο για ένα θεματικό πάρκο, ενώ ο σύζυγός της, Ντείβιντ, 36 ετών, και ο μεγαλύτερος γιος, Ντιόγκο, 16 ετών, βρίσκονταν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου. Η οικογένεια γιόρταζε τη θεραπεία της Μπεατρίς από τον καρκίνο, μετά την τελευταία της ακτινοθεραπεία στις 11 Ιουνίου.

Ο Ντείβιντ και ο Ντιόγκο τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο, ενώ η Μπεατρίς και ο Νταβίντ πέθαναν στο σημείο του ατυχήματος.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην εφημερίδα Floripa, ο Ντείβιντ και ο Ντιόγκο βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση υγείας, ενώ έμαθαν για τον θάνατο των αγαπημένων τους τη Δευτέρα πρωί.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έκαναν έκκληση για αιμοδοσία επειδή οι αιμοσφαιρίνες του Ντείβιντ και του Ντιόγκο είναι σπάνιες. Η Μπεατρίς, όπως περιγράφει η ξάδελφός της, Λαίς Ντέλα Χουστίνα, θα ταφεί δίπλα στον Νταβίντ στο Κοιμητήριο Παρκέ ντα Σαουντάντε στη Λαγκές.

«Με μεγάλη θλίψη και πόνο στις καρδιές μας ανακοινώνουμε τον θάνατο της συζύγου του Ντείβιντ, Μπεατρίς Φρεντερίκο, και του νεότερου γιου του, Νταβί.

Σας ενημερώνουμε επίσης για την πραγματική κατάσταση υγείας του Ντείβιντ και του μεγαλύτερου γιου του, Ντιόγκο.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Nossa Senhora dos Prazeres και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες, είναι καλά και δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο θανάτου!

Σας παρακαλούμε να μοιραστείτε αυτήν τη δήλωση, η οποία περιλαμβάνει τις σωστές πληροφορίες!!! Με πίστη, ζητούμε να προσευχηθείτε για τον Ντείβιντ και τον γιο του Ντιόγκο και να στείλετε δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια που πενθεί», έγραψε ο ιδιοκτήτης barber shop όπου εργάζεται ο πατέρας.

Η τραγική αυτή απώλεια έχει σοκάρει την τοπική κοινότητα και έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη σε όλους όσους γνώριζαν την Μπεατρίς και τον μικρό Νταβί. Οι ευχές για δύναμη και ανάρρωση προς τον Ντείβιντ και τον Ντιόγκο συνεχίζουν από φίλους, συγγενείς και ανθρώπους που συνεργάστηκαν με την οικογένεια.

Οι τελετές κηδείας της Μπεατρίς και του Νταβίντ πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα στο Κοιμητήριο Παρκέ ντα Σαουντάντε, όπου οι αγαπημένοι τους αποχαιρέτησαν με βαθιά θλίψη και σεβασμό.

Πηγή: dailymail

Διαβάστε επίσης:

Η συγκινητική ιστορία του έφηβου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ισπανίας που τρέλανε το Euro

Ένας ύμνος στις γιαγιάδες που λείπουν…

Γερμανία: Κάθε μισή ώρα ένα παιδί πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Ροή Ειδήσεων