Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία και φροντιστήρια

Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία και φροντιστήρια

Τριών Ιεραρχών: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία και φροντιστήρια

Κανονικά θα πραγματοποιούν τα μαθήματα στα σχολεία όλων των βαθμίδων, αύριο Δευτέρα, που είναι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Η εγκύκλιος, που υπογράφεται από την υφυπουργό Παιδείας, Ζέττα Μακρή, αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας. Επισημαίνεται ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19 και την υπ’ αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50908/07-09-2022 Κ.Υ.Α.(Β΄4695)».

Το παράδοξο με τη λειτουργία των Φροντιστηρίων και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Και εγώ τα σχολεία η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών δεν αποτελεί αργία, για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τα Φροντιστήρια ισχύει κανονικά η αργία οπότε την προσεχή Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και τα παιδιά θα απολαύσουν μια ανάπαυλα από τα εξωσχολικά μαθήματα.

Διαβάστε επίσης:

“Άσπα μου είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει”: Η ηρωίδα μάνα στο πλευρό της κόρης που πυροβόλησε στο κεφάλι ο πατέρας

Το Infokids.gr στο πλευρό των γονιών: Τα δωρεάν σεμινάρια συνεχίζονται δυναμικά για 7η χρονιά

Για ποιους νοιάστηκες; Ποιους αγάπησες; Ποιους βοήθησες; Για ποιους έγινες θυσία;