Τζένη Θεωνά: “Θα ήθελα πολύ ένα 2ο παιδί αλλά οι συνθήκες δεν είναι εύκολες και δεν είμαι ένα αστέρι ικανοτήτων”

Τζένη Θεωνά: "Θα ήθελα πολύ ένα 2ο παιδί αλλά οι συνθήκες δεν είναι εύκολες και δεν είμαι ένα αστέρι ικανοτήτων"

Τζένη Θεωνά: “Θα ήθελα πολύ ένα 2ο παιδί αλλά οι συνθήκες δεν είναι εύκολες και δεν είμαι ένα αστέρι ικανοτήτων”

Μία πολύ ειλικρινή, προσωπική συνέντευξη έδωσε η πανέμορφη ηθοποιός Τζένη Θεωνά στο Happy Day, στο πλαίσιο της οποίας μίλησε πολύ για τον γιο της, τον Αρίωνα, τον οποίον απέκτησαν τον Απρίλιο 2019 με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, καθώς για το ενδεχόμενο να έρθει στη ζωή της ένα ακόμα παιδί. Μίλησε ακόμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης που ακόμα δεν έχει καταφέρει να χάσει, αλλά και για την cheat day με τον Αρίωνα.

“Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί”

Αναφορικά με το αν θα ήθελε ένα δεύτερο παιδί, η ηθοποιός απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια, κάνοντας πάρα πολλές εργαζόμενες μαμάδες με ένα μόνο παιδί να ταυτιστούν μαζί της, λέγοντας ουσιαστικά, ότι “δεν είμαι πολυεργαλείο”.

Αφού μίλησε για τα γλυκά λόγια που ο μικρός Αρίωνας ανά διαστήματα της λέει, συνέχισε ότι θα ήθελε πολύ και ένα δεύτερο μωρό αλλά “οι ρυθμοί και οι συνθήκες δεν είναι πολύ εύκολες και εγώ δεν είμαι ένα αστέρι ικανοτήτων που μπορεί να κάνει τα πάντα σωστά. Αν κάποια στιγμή οι καλές μου προθέσεις ισορροπήσουν με τις ικανότητές μου μπορεί να νιώσω έτοιμη, αλλά δεν νομίζω πως είμαι ακόμα εκεί.”

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Αναφορικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης είπε με πολλές δόσεις χιούμορ: “Είχα έναν άνθρωπο μέσα μου και έναν ακόμα που είχα καταναλώσει. 3,5 κιλά ο άνθρωπος μέσα μου και ο άλλος που είχα φάει 25.” Αποκάλυψε, επίσης, ότι ποτέ δεν επανήλθε στα ίδια κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη, ούτε έχει το ίδιο σώμα.

Ωστόσο, πρόσθεσε, ότι η διατροφή της αποτελείται συχνά από σοκολάτες, πίτσες και σουβλάκια! Και έκανε μια ακόμα αποκάλυψε με την οποία ταυτιζόμαστε πολλές μαμάδες: “Κρύβομαι στο αυτοκίνητο, για να φάω γλυκά πριν ανέβω, για να μην τα βάλω στο σπίτι! Άλλα έχουμε cheat day και με τον Αρίωνα -π.χ. λέμε την Κυριακή, να πάρουμε ένα παγωτό!”

Διαβάστε ακόμα:

Ροή Ειδήσεων