Βάσεις 2023: Τα δίδυμα που “‘εσκισαν” στην βαθμολογία πανηγυρίζουν την εισαγωγή τους σε Νομική και Ευελπίδων

Βάσεις 2023: Τα δίδυμα που “‘εσκισαν” στην βαθμολογία πανηγυρίζουν την εισαγωγή τους σε Νομική και Ευελπίδων

Η Δέσποινα και Σωτήρης Αντωνίου ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα δίδυμα διέπρεψαν στα γραπτά τους, συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες και πανηγυρίζουν την εισαγωγή τους από τους πρώτους σε Σχολές υψηλής ζήτησης.

Η Δέσποινα πέτυχε την εισαγωγή της στη Νομική Αθηνών δεύτερη στην κατάταξη και ο Σωτήρης Αντωνίου δεύτερος στη σχολή Ευελπίδων

Τα δίδυμα αδέλφια μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA διευκρίνισαν ότι οι σχολές που πέτυχαν την εισαγωγή τους ήταν η πρώτη επιλογή τους.

Η συστηματική προετοιμασία της Δέσποινας και του Σωτήρη για τις εξετάσεις ξεκίνησε, όπως είπαν οι ίδιοι πριν από δύο χρόνια. Σχετικά με τα θέματα που μπήκαν στις φετινές εξετάσεις σχολίασαν ότι όσα μπήκαν είχαν διδαχθεί.

«Οι γονείς μας είναι πολύ συγκινημένοι με την επιτυχία μας» είπαν τα δίδυμα αδέλφια.

Ήταν άριστοι μαθητές σε όλα τα μαθητικά τους χρόνια και κατέκτησαν την κορυφή με υπομονή και εργατικότητα, χωρίς καθόλου κενά και με την ίδια, ακριβώς, αγάπη για όλα τα μαθήματα

Η επιτυχία της Δέσποινας στη 2η θέση της Νομικής Αθήνας αγγίζει τα 19.600 μόρια με 20 στα Αρχαία Ελληνικά, 19 στην Έκθεση, 20 στα Λατινικά και 19,3 στην Ιστορία.

Όπως λένε, τους τελευταίους μήνες η κούραση ήταν πολλή και η ένταση μεγάλη. Έβαλαν για λίγο στην άκρη, την κοινωνική ζωή, τον αθλητισμό και τη διασκέδαση. Η Δέσποινα απόλυτα χαρούμενη και ήρεμη θα μας πει με ενθουσιασμό πως «Τα μαθητικά χρόνια ήταν, τελικά, ευχάριστα. Δεν ήταν εξαναγκασμός. Με γέμιζαν με ενθουσιασμό για τη γνώση και δεν νιώθω να έκανα κάποια «θυσία», γιατί όλα γίνονταν για τα δικά μου όνειρα».
Αμφότερα τα παιδιά ευχαρίστησαν  τη φιλόλογο-φροντιστή κ. Ρένα Κουτροζή.Με την επιτυχία δικαιώνει τη θέση της παραστάτριας στο σχολείο της, το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών. Τους καθηγητές της θέλει να ευχαριστήσει, για τη στήριξή τους και ειδικότερα τους φιλολόγους της, στις δύο τελευταίες τάξεις του λυκείου, κ.κ. Αλεξάνδρου, Γεράση, Κουρουτσίδου, Κουτρούμπα και Στεφάνου.
Ο Σωτήρης με ικανοποίηση θα μας πει πως «‘Ενας σημαντικός στόχος κατακτήθηκε. Η χαρά είναι μεγάλη, αλλά νέες διαδρομές ξεκινούν», με την αδελφή του να συμφωνεί.

Διαβάστε επίσης:

Ο Απόστολος Καφίδας με 19520 μόρια στην Ιατρική Θεσ/νίκης – Πρώτη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας η Δέσποινα Χατζηγεωργίου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα δώσει το όνομα του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στο 16ο Λύκειο

Βάσεις 2023: Αριστεύσαντες υποψήφιοι μιλούν αποκλειστικά στο Ιnfokids.gr για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο!

Ροή Ειδήσεων