Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της: «Όταν την πήρα αγκαλιά, ήταν το παιδί μου»

Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της: «Όταν την πήρα αγκαλιά, ήταν το παιδί μου»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της, Άννας, περιγράφοντας τα συναισθήματά της: «Όταν την πήρα αγκαλιά την Άννα, ήταν αδιαπραγμάτευτο, ήταν η κόρη μου. Αν δεν πήγαινε καλά η υιοθεσία με την Άννα, ήμουν διατεθειμένη να μείνω για πάντα στην Αιθιοπία. Είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δεν γυρνάω πίσω».

Μιλώντας στο «Happy Day», είπε τα παιδικά της χρόνια: «Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, δεν φοβόμουν. Άλλαξα αρκετά μετά την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου. Πιο σημαδιακά ήταν τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου, τα δύο χρόνια που προηγήθηκαν, που αυτά κάπως με άλλαξαν, με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Σίγουρα ενηλικιώθηκα πρόωρα. Με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Ο πυρήνας μετά, ήταν η μητέρα μου κι εγώ και μπερδεύονταν οι ρόλοι».


Παντρεύτηκαν για το παιδί

Για τον γάμο της εξήγησε: «Ο γάμος προέκυψε, επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο».

Διαβάστε επίσης:

Η Ολλανδία απαγορεύει τις υιοθεσίες παιδιών από άλλες χώρες!

Αναδοχή: Χτίζοντας Οικογένειες, σώζοντας παιδικές ψυχές