Βόλος: Επεισοδιακά και με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες!

Βόλος

Βόλος: Επεισοδιακά και με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες!

Τι συνέβη;

Με την παρέμβαση της Αστυνομίας ξεκίνησαν σήμερα, 31 Μαΐου, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στο 1ο ΓΕΛ Βόλου. Όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές ανέβηκαν στις αίθουσες.

Εργολάβος που βρίσκεται στην περιοχή και εκτελεί έργα στο δρόμο, έκανε φασαρία, με αποτέλεσμα οι γονείς που βρίσκονταν στο σημείο να του ζητήσουν να απομακρυνθεί ή να πάψει τις εργασίες του μέχρι να τελειώσουν οι εξετάσεις.

Όπως γράφει ο taxydromos.gr, κλήθηκε και η Αστυνομία. Ο εργολάβος έδειξε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παρουσία του και την εργασία του έξω από το σχολείο και συμφώνησε να απομακρυνθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγα λεπτά αργότερα συνέχισε τις εργασίες του. Γονείς και πάλι επικοινώνησαν με την Αστυνομία, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας, Σ. Σαβελιδης επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή κ Γ. Ντιζε και δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά του εργολάβου. Με την παρέμβαση των αστυνομικών Αρχών, οι εργασίες σταμάτησαν άμεσα. Σημειώνεται ότι οι εξεταζόμενοι δεν ανέφεραν οποιαδήποτε ενόχληση αφού οι θόρυβοι δεν «έφταναν» στις αίθουσες.

Διαβάστε επίσης:

«Ένα όνειρο ζωής»: Στα 66 της δίνει Πανελλήνιες στη Θεσσαλονίκη

Κωστής Παλαμάς: Ο μεγαλύτερος ποιητής της Νέας Αθηναϊκής Σχολής

‘Καμία κόλλα δεν μπορεί να καθορίσει οτιδήποτε’: H αγαπημένη της Gen Z, Μαρίνα Σπανού, εύχεται στους μαθητές των Πανελληνίων