Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του

Εξέλιξη – σοκ.

Εξέλιξη – σοκ στην υπόθεση στη Βραυρώνα καθώς όπως αποκαλύπτει το Live News το βρέφος που πέταξαν οι γονείς του στα σκουπίδια, γεννήθηκε ζωντανό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News η νεκροψία νεκροτομή έδειξε πως το βρέφος το οποίο πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του γεννήθηκε ζωντανά και με βάση αυτές τις εξελίξεις θα δικαστούν για ανθρωποκτονία.

Απομένουν κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις ωστόσο, το παιδί γεννήθηκε ζωντανό χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν πετάχτηκε στη σακούλα πριν δολοφονηθεί ή μετά.

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος ιατροδικαστών, μίλησε στο LIVE NEWS για το τι μπορεί να δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ο ιατροδικαστής ήταν σίγουρο πως θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Ένα στοιχείο που μπορούμε να έχουμε σε μία τέτοια υπόθεση είναι οι κακώσεις οι οποίες διακρίνονται σε προθανάτιες ή μεταθανάτιες. Λογικά θα ανευρεθεί και ο πλακούντας και ο ομφάλιος λώρος. Αυτό που περιμένει ένας ιατροδικαστής είναι αυτά που είδε με το μάτι να τα επιβεβαιώσει και ιστολογικά. Η νεκροτομία μας δίνει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ένας ιατροδικαστής μπορεί να καταλάβει την ηλικία του βρέφους».

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Σε ισχύ από το νέο ποινολόγιο για την κατοχή κινητών

Λύκειο: Σήμερα θα δοθεί το πρόγραμμα προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων

Αντίστροφη μέτρηση για τα Λύκεια: Τελευταία εβδομάδα μαθημάτων