Βρήκαμε την τέλεια συλλογή που θα κάνει το σπίτι σας ζεστό και χουχουλιάρικο (εικόνες)

Βρήκαμε την τέλεια συλλογή που θα κάνει το σπίτι σας ζεστό και χουχουλιάρικο (εικόνες)

Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Fall Winter 22/23 εστιάζει στο σπίτι ως έκφραση του προσωπικού στυλ.

Ένα σπίτι που εκφράζει το προσωπικό στυλ. Με χώρους σχεδιασμένους για να προσφέρουν άνεση και ζεστασιά. Όμορφους και μαζί πρακτικούς και ευέλικτους. Με έμπνευση από τις διεθνείς τάσεις στη μόδα και το design αλλά πάντα με ψυχή, φτιαγμένους με το φίλτρο του προσωπικού γούστου.

Με υφάσματα απαλά και φιλικά, φτιαγμένα με οικολογική συνείδηση. Με λευκά είδη που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις στην παλέτα της φθινοπωρινής και χειμερινής φύσης. Σε ένα σπίτι που χαίρεσαι να το ζεις, να το μοιράζεσαι και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Το σπίτι που προτείνει η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Fall Winter 22/23.

Οι λιτές και καθαρές γραμμές, τα γεωμετρικά σχέδια, ο έξυπνος συνδυασμός χρωμάτων, τα φυσικά υλικά αλλά και οι πράσινες γωνιές, τα φρέσκα λουλούδια και κυρίως η ποιότητα των υλικών που προσδίδει πολυτέλεια συνθέτουν minimalist chic χώρους.

Ανάλαφρους, απλούς και ευχάριστους. Τα διακοσμητικά αντικείμενα – μαξιλάρια, βαμβακερά χαλιά, δίσκοι, ψάθινα καλάθια ή βάζα από ανακυκλωμένο γυαλί και bamboo, προσδίδουν στυλ αλλά λειτουργούν και πρακτικά διατηρώντας την τάξη και προωθώντας την ευελιξία. Αρωματικά κεριά και sticks συμβάλλουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας και αλλάζουν τη διάθεση ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Τα ζεστά, γήινα χρώματα χαρίζουν ηρεμία. Οι συνδυασμοί του μπεζ – καφέ με γκρι πετυχαίνουν ένα εκλεπτυσμένο, sophisticated αποτέλεσμα. Οι νότες μπορντό και κόκκινου συνθέτουν χώρους ζωντανούς και χαρούμενους. Η τερακότα, το μουσταρδί, το βαθύ μωβ και το πράσινο εκφράζουν μια τολμηρή κομψότητα.

Οι επιλογές είναι πολλές σε μια συλλογή πλούσια που διαμορφώνει κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Σχεδιασμένη για να αγκαλιάζει τη μοναδικότητα, να εμπνέει τη δημιουργικότητα, να χαρίζει ζεστασιά και να δίνει στυλ. Διαμορφώνοντας το σπίτι σε προσωπική όαση.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Ροή Ειδήσεων