Χαμός στην Κατερίνη: Δασκάλα χειροδίκησε κατά 8χρονης μαθήτριας – Σχηματίστηκε δικογραφία

Στα «ύψη» τα κρούσματα στα παιδιά - Πρόταση να κλείνει το τμήμα για 3 ημέρες μόλις εντοπιστεί κρούσμα

Χαμός στην Κατερίνη: Δασκάλα χειροδίκησε κατά 8χρονης μαθήτριας – Σχηματίστηκε δικογραφία

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δασκάλας δημοτικού σχολείου της Κατερίνης, μετά από όσα κατήγγειλε μητέρα μαθήτριας. Η μητέρα κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης, στην οποία υποστηρίζει ότι η δασκάλα χειροδίκησε σε βάρος της 8χρονης κόρης της, η οποία πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η δασκάλα χτύπησε την 8χρονη κόρη της για ένα χαρτάκι

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της μητέρας, Βασίλης Νουλέζας, η δασκάλα χαστούκισε τη μαθήτρια επειδή εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα χαρτάκι που κρατούσε.

Η ανάρτηση του δικηγόρου:

Δασκάλα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης χαστούκισε χωρίς σημαντική αφορμή αναπάντεχα χθες, Τρίτη 24/5 δυνατά μαθήτρια της β’ τάξης ηλικία 7,5 ετών όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της και της είχε δώσει νωρίτερα συμμαθήτρια της αφού πρώτα την ακινητοποίησε όπως διηγήθηκε στην μητέρα της.

Η μητέρα της ανυποψίαστη για ό,τι είχε προηγηθεί, όταν μετέβη να την παραλάβει, την αντίκρυσε να κλαίει με λυγμούς σε ιδιαιτέρως κακή ψυχολογική κατάσταση,τρομαγμένη και φοβισμένη από το δυσάρεστο συμβάν βίας με πρωταγωνίστρια μια εκπαιδευτικό δασκάλα, η οποία μάλιστα ισχυρίσθηκε ενώπιον της ότι δήθεν η ανήλικη μαθήτρια που μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια ψεύδεται.

Παραδέχθηκε δε, ότι την άγγιξε στο πρόσωπο. Η μητέρα αναστατωμένη μετέφερε αμέσως στα Εξωτερικά Ιατρεία στο ΓΝΚ την ανήλικη κόρη της, όπου εξετάσθηκε και διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας σύμφωνα με την εκδοθείσα Ιατρική Γνωμάτευση.

Σήμερα απόγευμα μετέβη με τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο της κ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ και υπέβαλε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Κατερίνης ,ζητώντας την ποινική δίωξη και παραδειγματική τιμωρία της, ενώ ταυτόχρονα ζητά με έγγραφη Καταγγελία της προς τον Δ/ντή του Σχολείου και τον Προϊστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την πειθαρχική δίωξη και τιμωρία της.

Δυστυχώς τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας με δράστες μαθητές είτε εκπαιδευτικούς πληθαίνουν“.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Ρόδο: “Έσβησε” ο 16χρονος Λευτέρης – Ο επίμονος υψηλός πυρετός – Το “αντίο” του μπαμπά του

Τι αναζητούσε επίμονα στο διαδίκτυο η Πισπιρίγκου λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Θρίλερ στον Πειραιά: 5χρονη βρέθηκε αναίσθητη στη θάλασσα!

Ροή Ειδήσεων