Χάρι και Μέγκαν άλλαξαν το επίθετο των παιδιών τους!

Χάρι και Μέγκαν άλλαξαν το επίθετο των παιδιών τους!

Ο 4χρονος πρίγκιπας Άρτσι και η 2χρονη πριγκίπισσα Λίλιμπετ είχαν το επίθετο Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ από τη γέννησή τους, αλλά, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στους Times, από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον περασμένο Μάιο οι γονείς τους το άλλαξαν και λέγονται πλέον «Σάσεξ».

Η αποκάλυψη έρχεται εν μέσω μιας συνεχιζόμενης διαμάχης σχετικά με την αναβαθμισμένη «βασιλική» ιστοσελίδα Sussex.com του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ -με το οικόσημο της Μέγκαν-, η οποία, όπως υποστηρίζουν οι επικριτές, αποτελεί παράβαση της υπόσχεσής τους προς τη βασίλισσα Ελισάβετ όταν εγκατέλειψαν τον βασιλικό τους ρόλο.

Γιατί άλλαξε το επίθετο των παιδιών του ο πρίγκιπας Χάρι

Σύμφωνα με πηγές, οι αλλαγές αυτές αποτελούν μια προσπάθεια να ενοποιηθεί η εικόνα της οικογένειας. Κι αυτό γιατί ο πρίγκιπας Χάρι δεν θέλει τα παιδιά του να αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος έχει επανειλημμένως παραπονεθεί για την παιδική του ηλικία και για το ότι αντιμετωπίστηκε ως «ρεζέρβα του διαδόχου», του αδερφού του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, μεταξύ άλλων στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Ρεζέρβα».

Μια πηγή δήλωσε στους Times: «Η πραγματικότητα πίσω από τη νέα ιστοσελίδα είναι πολύ απλή: είναι ένας κόμβος για το έργο που επιτελούν οι Σάσεξ και αντικατοπτρίζει το ότι η οικογένεια έχει, μετά τη στέψη του βασιλιά, για πρώτη φορά το ίδιο επώνυμο. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε οικογένεια. Αντιπροσωπεύει την ενοποίησή τους και είναι μια περήφανη στιγμή».

Η νέα ιστοσελίδα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Παράλληλα, μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού υπερασπίστηκε τη χρήση των βασιλικών τους τίτλων στη νέα τους ιστοσελίδα, που προκάλεσε αντιδράσεις, λέγοντας: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμο και το οικογενειακό τους όνομα».

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα η ιστοσελίδα Archewell -ο ιστότοπος «ομπρέλα» για το φιλανθρωπικό και εμπορικό τους έργο- αντικαταστάθηκε με το «sussex.com» και μια νέα αρχική σελίδα με τίτλο: «Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης:

Το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που δημοσίευσε αγγελία γάμου στην Ελλάδα: Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν τρία παιδιά

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τονίζει ότι οι γονείς πρέπει να επικοινωνούν με τον παιδίατρο αμέσως μόλις δουν ύποπτα συμπτώματα

Κερδίστε 2 οικογενειακές προσκλήσεις για τους «Ήρωες» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (24/2)

Ροή Ειδήσεων