«Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε»: Όσα λέει η αδερφή της 17χρονης που έπεσε από τη γέφυρα

Η 17χρονη Νικολέτα σκοτώθηκε όταν βρέθηκε στο κενό από γέφυρα στην Κρήτη. Η αδερφή της μιλάει με τρεμάμενη φωνή και αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας…

«Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε»: Όσα λέει η αδερφή της 17χρονης που έπεσε από τη γέφυρα

Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο να ήθελε να βγάλει φωτογραφία.

Η 17χρονη Νικολέτα σκοτώθηκε όταν βρέθηκε στο κενό από γέφυρα στην Κρήτη. Η αδερφή της μιλάει με τρεμάμενη φωνή και αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη, οι δικοί της άνθρωποι παραμένουν συντετριμμένοι και περιμένουν απαντήσεις για την τραγωδία. Η αδερφή της μαθήτριας που σκοτώθηκε, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου έπεσε στο κενό από γέφυρα, υποστηρίζει πως το θύμα δεν είχε λόγους να βάλει τέλος στη ζωή της. Όπως λέει ήταν ένας άνθρωπος που έδειχνε να απολαμβάνει τη ζωή. Οι Πανελλήνιες μπορεί να πλησίαζαν, αλλά η Νικολέτα γνώριζε όπως λέει, πως ακόμα και σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να πετύχει τους βαθμούς που ήθελε, θα πήγαινε να σπουδάσει στο εξωτερικό.

Θάνατος της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη: Ψυχολόγοι σήμερα στο Λύκειο Μοχού

Σε δηλώσεις της στην τηλεόραση Creta, η μεγαλύτερη αδερφή της αδικοχαμένης Νικολέτας ξέσπασε, αδυνατώντας να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αδερφή της. «Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;», δήλωσε.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο» είπε και συνέχισε.

«Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω»

Για το ενδεχόμενο να έβγαλε φωτογραφία ανέφερε: «Καμία περίπτωση, δεν της άρεσαν καθόλου οι φωτογραφίες. Δηλαδή όταν βγάζαμε και οικογενειακές φωτογραφίες δε της άρεσε καθόλου. Κι εγώ έχω το ίδιο. Δηλαδή, δεν μας αρέσει καθόλου να βγάζουμε φωτογραφίες. Δηλαδή το μόνο σίγουρο είναι ότι φωτογραφίες δεν έβγαζε».

Διαβάστε επίσης:

Παύση λειτουργίας για τα σχολεία στις Ευρωεκλογές: η επίσημη απόφαση – τι θα γίνει με τα ιδιωτικά;

Μεγάλη αλλαγή για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς από τη νέα χρονιά – πόσες επιπλέον θέσεις θα ανοίξουν

Πανελλήνιες 2024: Μεγάλο κενό μεταξύ των μαθημάτων – ο λόγος