«Χοντρέλα, γυαλάκια, πελεκάνε» -Στα δικαστήρια μαθητής και διευθύντρια Λυκείου για bullying σε 14χρονη

«Χοντρέλα, γυαλάκια, πελεκάνε» -Στα δικαστήρια μαθητής και διευθύντρια Λυκείου για bullying σε 14χρονη

«Χοντρέλα, γυαλάκια, πελεκάνε» -Στα δικαστήρια μαθητής και διευθύντρια Λυκείου για bullying σε 14χρονη

Στα δικαστήρια θα βρεθούν μαθητής και διευθύντρια Λυκείου για bullying σε 14χρονη. Τη φώναζε «πελεκάνο, χοντρέλα και γυαλάκια», ενώ η διευθύντρια δεν φρόντισε να δώσει τέλος σε αυτή την κακοποίηση με αποτέλεσμα το κορίτσι σήμερα να είναι βυθισμένο σε ένα δικό του κόσμο κατάθλιψης.

O πατέρας μαζί με την κόρη του που υπέστη bullying, σύμφωνα με την καταγγελία/
Την άμεση τιμωρία της διευθύντριας του σχολείου απαιτεί ο πατέρας του κοριτσιού που έπεσε θύμα bullying από συμμαθητή της.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» με την δημόσια παρέμβαση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία ξέσπασε, μιλώντας στο GrTimes για την περιπέτεια της κόρης της, η οποία υφίστατο bullying στο σχολείο της από συμμαθητή της ο οποίος μεταξύ άλλων την αποκαλούσε «χοντρέλα, γυαλάκια, πελεκάνο» και άλλα, πιο βαριά.

Η οικογένεια περνάει έναν “Γολγοθά”

Ο εξοργισμένος πατέρας μίλησε χθες για τον «Γολγοθά» που περνάει η οικογένειά του και η κόρη του στο GrTimes: «Μου κατέστρεψαν το παιδί μου, πώς θα αντέξουν να μας κοιτάξουν στο δικαστήριο, τι θα πουν στο δικαστή; Θέλω την τιμωρία και της διευθύντριας του σχολείου που δεν έκανε το παραμικρό να προστατέψει την κόρη μου από όσα βίωσε και βέβαια και του τότε συμμαθητή της, που την υπέβαλε σε αυτά τα βασανιστικά μαρτύρια. Δεν θα ησυχάσω αν δεν τιμωρηθούν».

Την πήγαν σε ειδικό ψυχολόγο

Ο πατέρας ανέφερε: «Πάθαινε κρίσεις πανικού, έκλαιγε χωρίς λόγο, απομονωνόταν. Καταλάβαμε ότι η κατάσταση είχε σοβαρέψει πολύ. Πήγαμε σε ειδικό σε ψυχολόγο… Το παιδί είχε πια έναν νέο εφιάλτη να αντιμετωπίσει και αυτός ήταν το παρελθόν και όλα όσα είχε βιώσει. Δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει ποτέ. Ποτέ», υπογραμμίζει ο 55χρονος.

«Εμείς είμαστε συνεχώς κοντά της. Κάνουμε υπομονή μέχρι τη στιγμή της εκδίκασης της υπόθεσης. Το μόνο που θέλω είναι να τιμωρηθούν και η διευθύντρια και ο συμμαθητής της κόρης μου και να μην υπάρξει άλλο θύμα όπως το δικό μου παιδί», συμπληρώνει ο πατέρας.

«Αισθάνομαι ότι δεν αντέχω άλλο»

«Αισθάνομαι ότι δεν αντέχω άλλο. Τέσσερα χρόνια παλεύω να κρατήσω το θεριό μέσα μου, που διψάει για εκδίκηση και νιώθω πως έχω φτάσει στα όριά μου. Βλέπω την κόρη μου κάθε μέρα να “χάνεται”».

Τα λόγια του πατέρα συγκλονίζουν «Το κοριτσάκι μου, το καμάρι μου, η πριγκίπισσά μου. Την αποκτήσαμε μετά από κόπους χρόνων. Δέκα χρόνια, τέσσερις εξωσωματικές έκανε η γυναίκα μου»

«Το λατρεύουμε αυτό το πλάσμα. Και τι δεν θα δινα να την ξαναδώ να χαμογελάει. Έστω αυτό. Είναι βυθισμένη συνεχώς στις σκέψεις της. Αποφεύγει να βγαίνει, φυσικά ούτε λόγος για κοινωνικές επαφές, αποφεύγει τους πάντες. Η κατάστασή της επιδεινώνεται συνέχεια. Μοιάζει σαν να μην μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν».

«Η δική μου η κόρη όμως μαραζώνει μέρα με τη μέρα»

Ο πατέρας ξεσπά για την αδικία: «Φταίνε και οι γονείς. Γιατί όταν τους τα είπαμε, τι είχε γίνει, δεν είδα και καμία διάθεση να κάνουν κάτι, να τον συνετίσουν… Αναρωτιέμαι… Μπήκαν ποτέ στη θέση μας, μπήκαν έστω στον κόπο να αναρωτηθούν πως ζει η οικογένειά μου εδώ και τέσσερα χρόνια μετά από αυτό που βίωσε η κόρη μας, το μπούλινγκ που υπέστη από το γιο τους; Η ζωή του συμμαθητή της, όπως μαθαίνω, συνεχίστηκε κανονικά, τελείωσε και το σχολείο ετοιμάζεται και για σπουδές».

«Η δική μου η κόρη όμως μαραζώνει μέρα με τη μέρα. Δεν είχε όνειρα το δικό μου το κορίτσι; Είχε. Δεν είναι άδικο που σήμερα είναι σε αυτή την απελπιστική κατάσταση;», αναρωτιέται ο πατέρας της μαθήτριας και ξεσπά σε κλάματα.

Με το άγχος του γονιού ο πατέρας του κοριτσιού, αναρωτιέται αν έκαναν αυτός και η γυναίκα του κάτι λάθος,«με τη γυναίκα μου μήπως φταίξαμε σε κάτι εμείς, μήπως δεν το καταλάβαμε νωρίτερα. Μήπως… μήπως… μήπως».

«Δεν μπορείς εύκολα να το διαχειριστείς. Θυμάται τότε που μίλησε για πρώτη φορά, πόσο πόνο έκρυβε το παιδί μου μέσα του και δε μιλούσε, Θεέ μου, πόσο πόνο. Θυμάμαι είχε έρθει σπίτι εκείνη τη μέρα. Φαινόταν στα χαμένα, τα μάτια της κατακόκκινα από τα κλάματα και η τσάντα της σκισμένη. Την ρωτάω τι έχεις παιδί μου, τι έχει γίνει και μου τα λέει όλα. Δεν χάσαμε χρόνο, πήγαμε κατευθείαν να μιλήσουμε με την διευθύντρια του σχολείου».

«Η διευθύντρια το αποσιώπησε»

«Ξέρετε επί της ουσίας τι έκανε; Το αποσιώπησε. Αυτό έκανε. Δεν έκανε το παραμικρό. έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Τεράστιο. Έπρεπε να προστατέψει το παιδί μου, τη μαθήτρια που φοιτούσε στο σχολείο και δεν έκανε το παραμικρό. Στην αρχή θεωρήσαμε πως ότι έγινε, έγινε και πως θα πάμε παρακάτω, κυρίως η κόρη μας. Όμως δυστυχώς δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», περιγράφει τα συγκλονιστικά γεγονότα ο 55χρονος.

Στα δικαστήρια θα οδηγηθούν η διευθύντρια σχολείου της Βόρειας Ελλάδας και ένας μαθητής Λυκείου για την υπόθεση της οποίας η εκδίκαση θα λάβει χώρα την 1η Νοέμβρη.

Διαβάστε επίσης

16χρονη θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της – Συνελήφθησαν γονείς και γιος

Κορωνοϊός: Πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία – Τι θα γίνει με μάσκα και self test

Η βουτιά στη θάλασσα στοίχησε σε 4χρονο, που γλίτωσε από θαύμα, μόνο μερικά ράμματα