Χουχουλιάστε στο καθιστικό με την πιο τέλεια συλλογή που θα δώσει χρώμα και ζεστασιά

Χουχουλιάστε στο καθιστικό με την πιο τέλεια συλλογή που θα δώσει χρώμα και ζεστασιά

Χουχουλιάστε στο καθιστικό με την πιο τέλεια συλλογή που θα δώσει χρώμα και ζεστασιά

Άνεση, θαλπωρή και έκφραση προσωπικού στυλ σε μια νέα συλλογή γεμάτη έμπνευση από τα χρώματα της φύσης και τις διεθνείς τάσεις της μόδας.

Η νέα συλλογή living της NEF-NEF Homeware σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευζωία, την άνεση και τις επιθυμίες που διαμορφώνονται στη νέα εποχή που διανύουμε. Αντλώντας έμπνευση από τις διεθνείς τάσεις, το πιο ζωντανό δωμάτιο του σπιτιού εξελίσσεται σε ένα χώρο φυσικά όμορφο, ζεστό και ευέλικτο, που εκφράζει το προσωπικό στυλ και προσφέρεται για να ζεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στο σπίτι μας για δημιουργία και έμπνευση. Και ενώ ελπίζουμε σε περισσότερα cocktail parties και κοινωνικές εξόδους η εκτίμηση του σπιτιού μας ως το «καταφύγιο» παραμένει σταθερή αξία.

Θέλουμε το καθιστικό μας άνετο, καλαίσθητο και λειτουργικό – για κατ’ οίκον εργασία – ενώ παράλληλα το διαμορφώνουμε σε χώρο «αναψυχής» για gatherings και πάρτι με την ατμόσφαιρα να εξελίσσεται, να εκφράζει και να αντανακλά όλο και περισσότερο την προσωπικότητα μας.

H συναρπαστική παλέτα της  νέας συλλογής NEF-NEF Homeware 

Η βεντάλια της φύσης φέρνει το «έξω» μέσα, με το πράσινο να κυριαρχεί μαζί με ζωηρά χρώματα όπως το μωβ, το πετρόλ και το κίτρινο.

Το γκρι, το μπεζ και τα πιο ουδέτερα γήινα λειτουργούν ως καμβάς, δίνοντας τη δυνατότητα μιας ευέλικτης διακόσμησης που αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση και τον τρόπο ζωής μας. Ο συνδυασμός ρετρό αποχρώσεων με prints, (μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν) συμβάλλει στο δημιουργικό παιχνίδι.

Ο χρόνος που ζούμε το καθιστικό μας προστάζει λειτουργικότητα που μεταφράζεται σε πρακτικά αξεσουάρ που λειτουργούν και ως διακοσμητικά αντικείμενα: Πουφ, μαξιλάρια, ριχτάρια, μαλακές κουβέρτες καναπέ, δίσκοι, καλάθια, υφαντά χαλιά. Και μαζί κεριά – πολλά αρωματικά κεριά που ηρεμούν το πνεύμα και διεγείρουν τις αισθήσεις με το άρωμα της φύσης να «φρεσκάρει» την ατμόσφαιρα.

Το casual είναι το νέο chic εμπλουτισμένο με ζεστές, πολυτελείς υφές όπως βελούδο και γούνα, ενώ οι «προσωπικοί χώροι» που αντικατοπτρίζουν τη ζωή και τα ενδιαφέροντα των ενοίκων τους είναι το αντίδοτο στο απρόσωπο και επαναλαμβανόμενο design.

Όλα συμβάλλουν στη σύνθεση ενός «ζωϊσμένου» living που απολαμβάνεις να ζεις και να μοιράζεσαι κάθε στιγμή.

Δείτε όλη τη νέα συλλογή NEF-NEF AW2021-22 πατώντας εδώ!