Χριστούγεννα με Τέχνη στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Χριστούγεννα με Τέχνη στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Χριστούγεννα με Τέχνη στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά και διοργανώνει μία σειρά δράσεων και εργαστηρίων, καθώς και bazaar από σημαντικούς δημιουργούς.

Ειδικότερα στο Μουσέιο θα βρείτε:

Διαδικτυακά Εικαστικά Εργαστήρια

Τα παιδιά μέσα από τα διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια θα γνωρίσουν και θα εμπνευστούν από το έργο των καλλιτεχνών και θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα, δοκιμάζοντας διαφορετικές τεχνικές και διευρύνοντας τις εκφραστικές τους δυνατότητες με την καθοδήγηση των έμπειρων εικαστικών του Μουσείου.

Εικαστικά Εργαστήρια στο ΜΕΠΤ

Γιορτινές Κυριακές με Τέχνη με αφορμή τα έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, θα έχουμε την ευκαιρία να ακουμπήσουμε λίγη από τη μαγική αστερόσκονη και τη λάμψη των Χριστουγέννων, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε και να εκφραστούμε δημιουργώντας τα δικά μας μοναδικά στολίδια και ζωγραφιές.

Χριστουγεννιάτικο Camp

4+4 ημέρες εορταστικών δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 5-12 ετών, ένα σπάνιο δώρο που θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να χαρούν την πιο συναρπαστική γιορτή του χρόνου και να κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Bazaar Tέχνης

Στο 4o Bazaar Τέχνης στις 21 & 22 Δεκεμβρίου θα βρείτε: έργα τέχνης από σημαντικούς δημιουργούς σε τιμή έκπληξη, μεταξοτυπίες, αφίσες, κοσμήματα, βιβλία, κάρτες, ημερολόγια, γλυκά, και άλλα αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης:

6 χριστουγεννιάτικα θεάματα που πρέπει να απολαύσετε οικογενειακώς τις φετινές γιορτές

Η καλή πράξη των γιορτών! Συγκεντρώνουμε βιβλία για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας “Ελπίδα”

Φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικο κορμό κάστανο