«Χτίστε μια νέα ζωή»: Ο νέος κύκλος σεμιναρίων του Believe in you

«Χτίστε μια νέα ζωή»: Ο νέος κύκλος σεμιναρίων του Believe in you

Τέλος Αυγούστου όλοι, σιγά σιγά, μπαίνουμε σε πρόγραμμα. Επιστρέφοντας από τις διακοπές (οι τυχεροί που κατάφεραν και έφυγαν) προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ξανά στο πρόγραμμα της ζωής μας ή να φτιάξουμε νέο, με νέους στόχους για τη χρονιά. Γιατί κακά τα ψέματα, πέρα από τα παιδιά και τους δασκάλους, οι περισσότεροι σχεδιάζουμε τις χρονιές… σχολικά. Δηλαδή από Σεπτέμβρη, αναζητάμε εργασία, βάζουμε νέους στόχους για αδυνάτισμα ή γυμναστική, για σπουδές ή εκμάθηση ξένων γλωσσών. Προσπαθούμε με απλά λόγια, να βάλουμε σε πρόγραμμα τη ζωή μας. Και γιατί όλα αυτά; Γιατί φυσικά στοχεύουμε να αποκτήσουμε μια καλύτερη ζωή, πιο επιτυχημένη, πιο χαρούμενη, πιο πλήρη.

Προτού βάλουμε τον εαυτό μας σε τέτοιο κυνήγι στόχων, δεν είναι καλύτερο να κάνουμε όλα τα βήματα με καθοδήγηση; Να αφιερώσουμε ελάχιστο χρόνο για να αποκτήσουμε την κατάλληλη γνώση που θα μας βοηθήσει να οδηγηθούμε στην επιτυχία, με βάση τα προσωπικά μας, μοναδικά, χαρακτηριστικά. Αυτός είναι ο στόχος λοιπόν, του νέου κύκλου σεμιναρίων του Believe In Υou – να μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε ομαλά στην καθημερινότητά μας και να μας βοηθήσει να θέσουμε και να πετύχουμε τους δικούς μας στόχους για τη νέα χρονιά.

Γιατί όποιος κι αν είναι ο στόχος σας –εργασία, έρωτας, χρήματα, ταξίδια, γαλήνη, ευτυχία- χρειάζεται κάποια βασικά στοιχεία για να επιτευχθεί. Ποια είναι αυτά; Αυτογνωσία, Αυτοπεποίθηση, Πειθώ, Στοχοθεσία, Κίνητρα, και φυσικά …Πρόγραμμα. Αυτές είναι οι έννοιες, τις οποίες θα γνωρίσουμε σε βάθος στα 4 σεμινάρια του νέου κύκλου σεμιναρίων με θέμα «Χτίσε μια επιτυχημένη ζωή!».

Όπως πάντα, κάθε σεμινάριο είναι αυτόνομο και αυτοτελές, αλλά και τα 4 είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και αποτελούν μια ενιαία ενότητα. Γι’ αυτό και προσφέρονται σε μια μοναδική τιμή (με 50% έκπτωση) για όσους αποφασιστικούς κλείσουν τη θέση τους μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται τα εξής σεμινάρια

1) Τετάρτη 29 Αυγούστου –Πώς να γνωρίσεις τον εαυτό σου

2) Παρασκευή 31 Αυγούστου –Πώς να πουλάς τον εαυτό σου

3) Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου –Πώς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου στο έπακρο

4) Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου – Πώς να υλοποιήσεις τους στόχους σου

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους επιθυμούν:

  • Να αναπτύξουν περισσότερο τα δυνατά τους σημεία
  • Να ανακαλύψουν νέες δυνατότητες
  • Να βρουν το χάρισμά τους
  • Να δώσουν κίνητρα στον εαυτό τους
  • Να θέτουν προσωπικούς στόχους και να τους πραγματοποιούν
  • Να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους
  • Να αποκτήσουν θετικότερη αντιμετώπιση
  • Να βελτιώσουν την απόδοσή τους είτε στην εργασία, είτε στην καθημερινότητα γενικότερα
  • Να γίνουν ο καλύτερος δυνατός εαυτός τους!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής: Πόλις, Χώρος πολιτισμού και εκπαίδευσης, Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 71α, Ηράκλειο Αττικής (Τηλέφωνο: 2108000009)

Ώρες διεξαγωγής: 18:00 – 21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Email: [email protected]

Προσφορές (ισχύουν για προπληρωμή έως 27/8)

20€ το άτομο για 1 σεμινάριο

35€ το άτομο για 2 σεμινάρια

60€ τo άτομο για 4 σεμινάρια

* Μετά τις 27/8 ισχύει η κανονική τιμή 30 ευρώ το άτομο για ένα σεμινάριο

Αν βάζουμε στόχους χωρίς να γνωρίζουμε τον εαυτό μας, είναι σαν να βαδίζουμε στα τυφλά! Είναι χρονοβόρο, επικίνδυνο, ανώφελο. Ο εαυτός σας είναι ο άνθρωπος με τον οποίο ζείτε 24 ώρες το 24ωρο, για όλη σας τη ζωή. Δεν αξίζει να τον γνωρίσετε και επιτέλους να τον αγαπήσετε; Στη συνέχεια το να θέτετε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας, θα σας φανεί παιχνιδάκι. Γιατί πραγματικά, το μυστικό για μια επιτυχημένη ζωή… κρύβεται μέσα μας!

Κάντε αίτηση συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε εδώ.