Υπογραφή σύμβασης για το Γυμνάσιο και Λύκειο Ληξουρίου Κεφαλονιάς

Υπογραφή σύμβασης για το Γυμνάσιο και Λύκειο Ληξουρίου Κεφαλονιάς

Στην υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου αποκατάστασης βλαβών από σεισμούς του Γυμνασίου και του Λυκείου Ληξουρίου Κεφαλονιάς, προχώρησε την Τρίτη 25 Ιουνίου , ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Γιάννης Χαρωνίτης.

Το έργο έχει συμβατικό προϋπολογισμό 1.295.121,22 ευρώ (με ΦΠΑ) και θα εκτελεστεί από την κατασκευαστική εταιρεία «ΔΟΜΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ», με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης ενός (1) έτους.

Προσεχώς θα υπογραφούν οι συμβάσεις και για άλλα σχολεία στην Κεφαλονιά

Παράλληλα, η ΚΤΥΠ ΑΕ μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπογράψει συμβάσεις και για αντίστοιχα έργα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, προϋπολογισμού 1.185.000 ευρώ και στο Νηπιαγωγείο Λακήθρας Κεφαλονιάς, προϋπολογισμού 112.406 ευρώ. Την περασμένη εβδομάδα υπογράφηκε και η σχετική σύμβαση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου.

Σημειώνεται ότι η ΚΤΥΠ ΑΕ ανέλαβε την ευθύνη για την εκπόνηση των μελετών, την εξεύρεση χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ και την διενέργεια των διαγωνισμών στο τέλος του 2017, με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη. Η ΚΤΥΠ ΑΕ ολοκλήρωσε σε τάχιστο χρόνο τις απαραίτητες διαδικασίες και δεν ευθύνεται για τις όποιες καθυστερήσεις προέκυψαν και οι οποίες αποδίδονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού

Ροή Ειδήσεων