Ζάκυνθος: 49χρονη κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της – Το αγοράκι ξέφυγε και αναζήτησε βοήθεια

Ζάκυνθος: 49χρονη κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της - Το αγοράκι ξέφυγε και αναζήτησε βοήθεια

Ζάκυνθος: 49χρονη κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά της – Το αγοράκι ξέφυγε και αναζήτησε βοήθεια

Ο πατέρας των παιδιών, έδωσε πριν από λίγες ημέρες τέλος στη ζωή του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου μετά τη φρικτή αποκάλυψη ότι μία μητέρα κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά της επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη θετή μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, έπειτα από καταγγελίες που έκαναν οι γείτονες ερευνώντας την υπόθεση την ώρα μάλιστα που ο πατέρας των παιδιών, έδωσε πριν από λίγες ημέρες τέλος στη ζωή του όταν αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό του όπλο.

Αυτοκτόνησε ο άντρας της

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοχειρία του 49χρονου πατέρα η μητέρα που όπως αποκαλύπτεται κακοποιούσε τα παιδιά τα οποία είχαν υιοθετήσει, λίγο πριν την κηδεία του άνδρα της, έκανε αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο facebook ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να δώσουν χρήματα αντί στεφάνων. «Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» ήταν αυτά που είχε αναρτήσει.

Σημάδια κακοποίησης στο σώμα τους

Μερικές ημέρες από τον θάνατο του πατέρα τους τα ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών αντίστοιχα θα έφευγαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από γείτονες μιας και όπως είπαν η μητέρα τους τα κακοποιούσε. Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια τα δύο παιδιά ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα. Τα παιδιά στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα τους, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέλαβε τη φροντίδα των δύο παιδιών με τη μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα. Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

Διαβάστε επίσης

“Πέντε λεπτά ακόμα μπαμπά…”: Μια ιστορία που μας υπενθυμίζει τη σημασία του ποιοτικού χρόνου με τα παιδιά

Πότε μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς 2024;