Ζάκυνθος: Συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο -Έσωσε δύο ανήλικα αδέλφια από πνιγμό

Ζάκυνθος: Συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο -Έσωσε δύο ανήλικα αδέλφια από πνιγμό

Ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου έσωσε δύο ανήλικα αδέλφια από πνιγμό. Τα δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 15 ετών, προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού, ενώ οι άνθρωποι γύρω τους νόμιζαν ότι έπαιζαν.

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίων Ζακύνθου Χρήστος Πάστρας την Τρίτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, κατάφερε να σώσει δύο ανήλικα αδέλφια που κινδύνευαν να πνιγούν στο Μαραθονήσι.

Τα δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 15 ετών, προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια του νερού, ενώ οι άνθρωποι γύρω τους νόμιζαν ότι έπαιζαν στη θάλασσα. Ο κ. Πάστρας κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και κατάφερε να τους σώσει, βγάζοντάς τους στη στεριά. Όπως δήλωσε ο ίδιος γεμάτος χαρά και ικανοποίηση μετά την καλή έκβαση της υπόθεσης, «η Παναγία έκανε το θαύμα της».

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή. Φανταστείτε πώς νιώθω που ήταν δυο» τόνισε, όπως μεταδίδει το imerazante.gr ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook.

«Η Παναγία μας σήμερα έκανε το θαύμα της έστρεψε το βλέμμα μου επάνω στα δυο αδέλφια τον δεκαπεντάχρονο Collins και το δωδεκάχρονο Wesley όλοι από μακριά νόμιζαν ότι έπαιζαν στην θάλασσα…. Αυτοί όμως προσπαθούσαν να κρατηθούν ο ένας από τον άλλο στην επιφάνεια διότι δεν ήξεραν κολύμπι… Ευχαριστώ την Παναγία που με βοήθησε μου έδωσε την δύναμη και τα έβγαλα στην στεριά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σώζεις μια ανθρώπινη ζωή φανταστείτε πως νιώθω που ήταν δυο» έγραψε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης

Στο SUMMER COOKING CAMP τα παιδιά δημιουργούν μέχρι τον… Σεπτέμβρη

Τι απαντά ο Κώστας Μαρτάκης όταν τον ρωτούν πώς ήταν παιδί και αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια

Ροή Ειδήσεων