Ζήσε το Πολύ… με Πολυβιταμίνες Lanes

Ζήσε το Πολύ… με Πολυβιταμίνες Lanes

Μία λέξη, μπορεί να αλλάξει πολλά. Κατά πολύ.

«Σ’ αγαπώ» ή «Σ’ αγαπώ πολύ

«Πετυχαίνω» ή «Πετυχαίνω πολύ

«Μελετάω» ή «Μελετάω πολύ

Το «Πολύ» λοιπόν, αυτό το κάτι παραπάνω που όλοι αναζητούμε, επιδιώκουμε. Αυτό που θέλουμε να ζήσουμε, αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε πραγματικά. Όλοι έχουμε αυτό το «Πολύ» μέσα μας. Το αγκαλιάζουμε, το εκφράζουμε. Είμαστε συναισθηματικοί, δινόμαστε και δενόμαστε.  Το πάθος μας και η «υπερβολή» μας, είναι κομμάτι του χαρακτήρα μας.

Ακόμα και τώρα που όλα είναι πιο δύσκολα, όλοι θέλουμε αυτά που μας αρέσουν και αγαπάμε να τα κάνουμε πολύ. Να νιώθουμε πολύ. Να αντέχουμε πολύ. Να εκφραζόμαστε πολύ. Να πετυχαίνουμε πολύ. Να είμαστε πιο αποδοτικοί. Να Ζούμε το Πολύ.

Οι Πολυβιταμίνες Lanes λοιπόν μας προσφέρουν αυτό το «Πολύ» που μας αξίζει. Γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μας συμπληρώνουν και μας βοηθούν να έχουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό. Για εσένα, εμένα, για όλους εμάς που θέλουμε κάθε μέρα να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πολύ, υπάρχει και μία Πολυβιταμίνη Lanes.

Ζήσε το Πολύ, όπως θες εσύ, πολύ, με Πολυβιταμίνες Lanes.

Ειδικότερα, υπάρχουν 4 βασικές κατηγορίες Πολυβιταμινών, που καλύπτουν τις ανάγκες του καθενός.

  • Πολυβιταμίνες Χtra Energy: για σένα που έχεις μια απαιτητική καθημερινότητα, πολλές ώρες δουλειάς, άγχος, στρες, κόπωση, κακή διατροφή… η πολυβιταμίνη Χtra Energy είναι εδώ για να δώσει τη λύση. Με 12 απαραίτητες βιταμίνες και 8 μέταλλα σε ενισχυμένες ποσότητες για την κάλυψη των απαιτητικών αναγκών και την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, Ταυρίνη, Panax Ginseng, Συνένζυμο Q10 για αντιοξειδωτική προστασία και ενίσχυση ενέργειας & αντοχής και Λουτεΐνηγια την προστασία και την πρόληψη της οφθαλμικής υγείας. Είναι διαθέσιμες σε μορφή ταμπλέτας & αναβράζουσας ταμπλέτας με υπέροχη γεύση.

  • Πολυβιταμίνες Daily One: Πολυβιταμίνη με 13 βιταμίνες και 10 μέταλλα ιδανική για σένα που θες συμπλήρωση των αναγκών του οργανισμού σου. Κατάλληλη για την καθημερινή ευεξία και αναζωογόνηση, την ενίσχυση της θρέψης του οργανισμού, την καλή διάθεση καθώς και τη διατήρηση υγιούς δέρματοςκαλή κατάσταση οστών, δοντιών, μαλλιών και νυχιών, για ομορφιά & υγεία κάθε μέρα. Η επιπλέον προσθήκη Λουτεΐνης συμβάλλει στην αντιοξειδωτική προστασία και την πρόληψη της οφθαλμικής υγείας. Διαθέσιμες σε μορφή ταμπλέτας & αναβράζουσας ταμπλέτας με υπέροχη γεύση.

  • Πολυβιταμίνες 50+ Vitality: Η κάθε ηλικία έχει τη χάρη της… έχει όμως και μοναδικές ανάγκες για τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Οι πολυβιταμίνες 50+ Vitality, στοχευμένες στις ανάγκες αυτές, προσφέρουν τόνωση και ευεξία λόγω των 12 βιταμινών και 10 μετάλλων που περιέχουν, σε ποσότητες προσαρμοσμένες για σένα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του οργανισμού άνω των 50. Παράλληλα, η παρουσία προβιοτικών ενισχύει την πεπτική λειτουργία, ενώ το λυκοπένιο και η λουτεΐνη προσφέρουν σημαντική αντιοξειδωτική δράση. Οι πολυβιταμίνες 50+ Vitality είναι διαθέσιμες σε μορφή ταμπλέτας & αναβράζουσας ταμπλέτας.

  • Πολυβιταμίνες Memory: αναζωογονούν την εγκεφαλική λειτουργία ενώ συμβάλλουν στη γρήγορη σκέψη και τη συγκέντρωση. Είναι κατάλληλες για σένα που τελείς απαιτητική πνευματική εργασία, διαβάζεις και μελετάς πολλές ώρες και έχεις ανάγκη σωστή θρέψη, ευεξία και πνευματική εγρήγορση. Προσφέρουν ένα μείγμα βιταμινών και ευεργετικών συστατικών με το κυριότερο να είναι το gingko biloba, του οποίου η δράση στην καλύτερη αιμάτωση του εγκεφάλου είναι αποδεδειγμένη από κλινικές έρευνες.

«Με πολυβιταμίνες Lanes έχεις πάντα μαζί σου τον καλύτερό σου εαυτό και… #ZiseToPoly»

Μπες στο laneshealth.gr/zisetopoly και Ζήσε το Πολύ όπως θες εσύ. Πολύ!