Πατινάζ στην Αθήνα!

Πατινάζ στην Αθήνα!

Χορεύετε ή όχι στον πάγο όσοι είστε λάτρεις του πατινάζ θα έχετε και φέτος τη δυνατότητα να κάνετε skate στον πάγο και να περάσετε όμορφα με την παρέα σας σε ένα από τα παγοδρόμια που έχουν ήδη στηθεί στην πρωτεύουσα.

Πέντε απολύτως εξοπλισμένα παγοδρόμια στην πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στον πολυχώρο του Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι, στο Copa Copana, στο Escape Center στο Ίλιον, στο Athens Heart και στο Allou! Fun Park, έχει στήσει για φέτος το χειμώνα η ICE ARENA, με πάνω από δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην κατασκευή και λειτουργία παγοδρομιών.

O πολυχώρος του Odeon Kosmopolis επί της Λεωφόρου Κηφισίας 73 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια για διασκέδαση στα βόρεια προάστια. Σε μια επιφάνεια 27.000 τ.μ, τόσο για τους φίλους του κινηματογράφου (Odeon Cinemas) όσο και για χιλιάδες άλλους που απολαμβάνουν τον καφέ τους, πηγαίνουν για φαγητό, επισκέπτονται τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά αλλά, φυσικά, και για το γνωστό και λατρεμένο από όλους σας παγοδρόμιο!

Για όσους μένουν πιο κοντά στο κέντρο αλλά και προτιμούν μια βόλτα έως εκεί η ιδανική πρόταση είναι το παγοδρόμιο που έχει στηθεί στο εμπορικό κέντρο Athens Heart. Εκεί θα δείτε την μεγαλύτερη παγοπίστα της Ελλάδος με έκταση 800 τ.μ., αλλά και εξειδικευμένους προπονητές στα αθλήματα του πάγου. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 – 23:00 και τα σαββατοκύριακα από τις 11:00 – 01:00, και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος Απριλίου. Η είσοδος κοστίζει 10€, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην παγοπίστα για συνεχόμενη χρήση, και στην τιμή περιλαμβάνονται τα παγοπέδιλα.

Το Athens Heart βρίσκεται στην Πειραιώς 186 στον Ταύρο (τηλ.:210 3414105).

Το Copa Copana, το μεγαλύτερο χειμερινό πάρκο στην Ελλάδα με παιδότοπους, παιχνίδια, extreme δραστηριότητες και, φυσικά, το Παγοδρόμιο περιμένει τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους για μια απολαυστική και γεμάτη έξοδο! Βρίσκεται στο 12ο χλμ. της Λ. Αθηνών, Γέφυρα Σχιστού στο Χαϊδάρι.

Για 3η συνεχή χρονιά, ο χειμώνας επιφυλάσσει μια έκπληξη για όσους επισκεφθούν το Escape Center, στο Ίλιον. Το πανέμορφο παγοδρόμιο 300 και πλέον τετραγωνικών μέτρων από την ICE ARENA, θα αναλάβει ακόμη μία χρονιά να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σας και να συμπληρώσει το πάζλ της φετινής σας διασκέδασης. Παράλληλα μπορείτε να διασκεδάσετε στπν πολυχώρο παίζοντας μπόουλινγκ, να δείτε σινεμά ή να χαλαρώσετε με ένα ζεστό ρόφημα μετά τον πάγο…!
Ο πάγος λοιπόν θα έρθει πιο νωρίς αυτή τη χρονιά στο Ίλιον και υπόσχεται να σας ζεστάνει με πολλές πιρουέτες, ατελείωτες τούμπες και πολύ γέλιο με εσάς και τους φίλους σας.

Το Escape Center βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 67Α, έξοδος 7 της Αττικής Οδού

Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσει παγοδρόμιο και σε ένα από τους πιο γνωστούς πολυχώρους της πρωτεύουσας, στο Allou! Fun Park στου Ρέντη. Το παγοδρόμιο έχει έκταση 300 τ.μ., είναι εξοπλισμένο με ειδικό σκέπαστρο για να πατινάρετε με άνεση και ασφάλεια και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για όσους χρειάζονται μαθήματα στον πάγο.
Η είσοδος στο παγοδρόμιο κοστίζει €9 για απεριόριστη διάρκεια κατά την επίσκεψή σας.
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά 17:00 – 23:00 Σαββατοκύριακο 10:00 – 24:00
Γιορτές & Αργίες: 10:00 – 24:00
Διεύθυνση: Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι. Ρέντης, T: 210.425.6999

Οι πίστες άνοιξαν και σας περιμένουν για πιρουέτες και άλλες φιγούρες στον πάγο!