Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 διπλές συσκευασίες της βραβευμένης πιπίλας MAM Supreme!

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 διπλές συσκευασίες της βραβευμένης πιπίλας MAM Supreme!

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 διπλές συσκευασίες της βραβευμένης πιπίλας MAM Supreme!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας και χαρίστε στο μωρό σας την άνεση της βραβευμένης πιπίλας MAM Supreme!

Με αφορμή την πρόσφατη διάκριση της πιπίλας MAM Supreme στα Mother and Baby Awards 2024, η εταιρεία ΜΑΜ και το Infokids σάς καλούν να συμμετάσχετε σε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό! Η πιπίλα MAM Supreme, που κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Baby Soother, ξεχωρίζει και επίσημα για την καινοτομία, την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρει στα μωράκια.

Στο πλαίσιο της διάκρισης αυτής, δίνουμε την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν διπλές συσκευασίες της βραβευμένης πιπίλας MAM Supreme.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απλή και σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πιπίλα που ξεχωρίζει τόσο σε ποιότητα όσο και σε σχεδιασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας την άνεση και την ασφάλεια που του αξίζει με τη βραβευμένη πιπίλα MAM Supreme!

Πιπίλα MAM Supreme: Καινοτομία στην άνεση του μωρού σας

Η πιπίλα MAM Supreme είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και συνεργασίας με κορυφαίους ορθοδοντικούς και παιδοδοντιάτρους. Σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τη φυσική ανάπτυξη των δοντιών και της γνάθου, αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για το μωρό. Η μοναδική κατοχυρωμένη θηλή από σιλικόνη SkinSoft™ ξεχωρίζει για τον λεπτό και ευέλικτο λαιμό της, που επιτρέπει στο στόμα του μωρού να κλείνει φυσικά, μειώνοντας τον κίνδυνο για στραβά δοντάκια στο μέλλον.

Επιστημονικές αναφορές από το Ινστιτούτο WILD Hi-Precision δείχνουν ότι ο λαιμός της θηλής είναι κατά μέσο όρο 60% πιο λεπτός, και μια σειρά δοκιμών από την Πανεπιστημιακή Κλινική Οδοντιατρικής της Βιέννης επιβεβαιώνει ότι είναι κατά μέσο όρο 4 φορές πιο εύκαμπτη από τις συμβατικές πιπίλες.

Επιπλέον, η ασπίδα της πιπίλας διαθέτει μεγάλα ανοίγματα αερισμού που επιτρέπουν την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα γύρω από το στοματάκι του μωρού, κάνοντάς τη φιλική προς την επιδερμίδα του μωρού. Όλα τα υλικά της MAM Supreme είναι πιστοποιημένα και προέρχονται από τη βιοκυκλική οικονομία, εξασφαλίζοντας βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή.

Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν επίσης την έκδοση Supreme Night, η οποία φωσφορίζει στο σκοτάδι, κάνοντας εύκολο τον εντοπισμό της ακόμα και τη νύχτα.

MAM: Πρωτοπόρος στην ασφάλεια και την καινοτομία από το 1976

Από την ίδρυσή της το 1976, η MAM έχει δεσμευτεί στην ενίσχυση της υγείας και της ασφάλειας των μωρών, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Η εταιρεία έχει τιμηθεί με το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 2019, για την αφοσίωσή της στην υπέρβαση των προτύπων ασφάλειας στις πιπίλες και τα προϊόντα ταΐσματος.

Σήμερα, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των βρεφικών προϊόντων, η MAM συνεχίζει να πρωτοπορεί στη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεύθυνη παραγωγή. Μέσω της MAM Hellas, που ιδρύθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη, τα προϊόντα της MAM είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους γονείς λύσεις υψηλής ποιότητας.

Η MAM συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψό σχεδιασμό με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των μωρών, πιστεύοντας ακράδαντα ότι μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό για αυτά!

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 10 διπλές συσκευασίες της βραβευμένης πιπίλας MAM Supreme!

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στις 15:30.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 10 διπλές συσκευασίες της βραβευμένης πιπίλας MAM Supreme!

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο  των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Φόρμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας με μικρά γράμματα και με τόνους

Ροή Ειδήσεων