Κερδίστε 3 διπλά βραχιολάκια για να διασκεδάσετε με την Πέππα το Γουρουνάκι στα Aidonakia Winter Wonderland (17-23/12)

Κερδίστε 3 διπλά βραχιολάκια για να διασκεδάσετε με την Πέππα το Γουρουνάκι στα Aidonakia Winter Wonderland (17-23/12)

Φέτος τα Χριστούγεννα η Πέππα το γουρουνάκι έρχεται στα Αηδονάκια για να κάνει τις γιορτές σας … μοναδικές!

Η ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!

Έως 8 Ιανουαρίου περιμένει όλα τα παιδιά να τη γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί της στο πιο αγαπημένο Λούνα Παρκ της πόλης, που μεταμορφώνεται σε Winter Wonderland και προσφέρει αμέτρητα παιχνίδια, δράσεις για όλους και ατελείωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης!

Στο μαγικό σπίτι του, ο Αϊ – Βασίλης θα σας υποδεχτεί για να φωτογραφηθεί μαζί σας!

Στο Aidonakia Winter Wonderland θα βρείτε τον πιο παραμυθένιο στολισμό, χιονισμένα τοπία, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, δημιουργικά εργαστήρια, γιορτινό photo booth και φυσικά αμέτρητα παιχνίδια για να περάσετε τα πιο… μαγικά Χριστούγεννα!

MEET AND GREET ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΣΚΟΤ PEPPA PIG

Πρόγραμμα εμφανίσεων

Σάββατο
10/12 | 17/12 | 24/12 και 7/1/2023
17:00 – 21:00

Κυριακή
11/12 | 18/12 και 8/1/2023
11:30 – 15:30

Κυριακή 25/12 (Χριστούγεννα)
11:30 – 15:30 & 16:30 – 20:30

Δευτέρα 26/12
11:30 – 15:30 & 17:00 – 21:00

Καθημερινά από Τρίτη 27/12 έως και Σάββατο 31/12
11:30 – 15:30

Κυριακή 1/1/2023 (Πρωτοχρονιά)
16:30 – 20:30

Καθημερινά από Δευτέρα 2/1 έως και Παρασκευή 6/1
11:30 – 15:30

*Σημείωση: Η εταιρεία Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος εμφανίσεων λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως οι ακατάλληλες καιρικές συνθήκες.

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ

Εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί θα βοηθήσουν τα παιδιά να χρωματίσουν χρωμοσελίδες της Πέππα, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.

FACE PAINTING – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Έμπειρες παιδαγωγοί θα κάνουν υπέροχες ζωγραφιές στα παιδικά προσωπάκια ή χεράκια, χρησιμοποιώντας υδατοδιαλυτές μπογιές, απόλυτα ασφαλείς για χρήση σε παιδιά και ελεγμένες για την αποφυγή αλλεργιών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια

Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155

Μαρούσι

 

TO ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 διπλά βραχιολάκια για να παίξετε και να διασκεδάσετε με την Πέππα το Γουρουνάκι στα Aidonakia Winter Wonderland (17-23/12).Oι προσκλήσεις ισχύουν για μια μόνο ημέρα επίσκεψης στον χώρο και δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, καθώς και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 13.00 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 3 διπλά βραχιολάκια για να παίξετε και να διασκεδάσετε με την Πέππα το Γουρουνάκι στα Aidonakia Winter Wonderland (17-23/12).Oι προσκλήσεις ισχύουν για μια μόνο ημέρα επίσκεψης στον χώρο και δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, καθώς και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1. Σωτήρης καπνιας 

2.Ανετα Λουμου

3.Καλλιόπη Αρτελάρη

Ροή Ειδήσεων