Πασχαλινό εργαστήρι: Το Infokids σάς καλεί στο Meet Market στην Τεχνόπολη

Πασχαλινό εργαστήρι: Το Infokids σάς καλεί στο Meet Market στην Τεχνόπολη

Το Πάσχα πλησιάζει και απαραίτητο αξεσουάρ του είναι – φυσικά – η λαμπάδα. Το Infokids σας καλεί, μαζί με τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας, στο πασχαλινό εργαστήρι του στον χώρο του Meet Market. H αφορμή; Τι άλλο από το να φτιάξουμε τις δικές μας λαμπάδες, αναμειγνύοντας υλικά και φιγούρες για να αποτυπώσουμε το δικό μας μοναδικό στυλ!

Εκεί, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, 12.00 – 14.00, το infokids.gr, με υποστηρικτή το hartorama.gr,  που θα μας προσφέρει τα υλικά που χρειάζονται τα παιδιά, θα συγκεντρωθούμε για περάσουμε δύο μοναδικές ώρες, με πασχαλινές δράσεις και παιχνίδια. Κύριος στόχος των παιδιών, όμως, θα είναι η κατασκευή δύο λαμπάδων και ευχετήριων καρτών: η μία θα δοθεί στα παιδιά του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αγκαλιά, ενώ την δεύτερη θα κρατήσουν ως ενθύμιο για εκείνα, ή για να την χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Φυσικά, τα παιδιά θα έχουν και όλα τα υλικά για να δημιουργήσουν κάρτες με της δικής τους έμπνευσης πασχαλινές ευχές.

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το Meet Market

Το Meet Market EasterEdition φέτος γίνεται στις 27 και 28 Απριλίου.

Δύο συναρπαστικές ημέρες, ένα μοναδικό spot, τέσσερις διαφορετικοί χώροι – Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου, Αποθήκη & Κεντρική Αυλή – κατακλύζονται από μία ποικιλία μικρών θαυμάτων από 150+ μεγάλα #ΜadeΙnGreece μυαλά και στήνουν το ιδανικό σκηνικό για ένα διήμερο γεμάτο ψώνια, μουσική, ποτό, φαγητό, δραστηριότητες, συναντήσεις και δώρα!

Το Ηartorama, ο υποστηρικτής της δράσης μας

Το hartorama.gr  θα είναι μαζί μας προσφέροντας όλα τα υλικά που χρειάζονται για την τέλεια λαμπάδα.  Εξάλλου είναι ο παράδεισος των εξειδικευμένων ειδών χαρτοπωλείου και μάλιστα σε προνομιακές τιμές.
Στα έξι λιανικά καταστήματά του θα ανακαλύψτε μια ευρεία ποικιλία σε γραφική ύλη, αναλώσιμα και είδη οργάνωσης γραφείου, καθώς και βιβλία, σχολικά, παιχνίδια και είδη τεχνολογίας με άμεση εξυπηρέτηση.

Πασχαλινό εργαστήρι infokids

Πού
  • Μηχανουργείο, Προαύλιο Μηχανουργείου, Αποθήκη & Κεντρική Αυλή
    Πειραιώς 100, Τεχνόπολη, Γκάζι 11854
Πότε
  • Σάββατο 27 Απριλίου  2024
    Ώρες: 12.00 – 14:00

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ