Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας “Η Πεντάμορφη και το τέρας 3D” (11/3)

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας “Η Πεντάμορφη και το τέρας 3D” (11/3)

Το αριστούργημα της Disney, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” επιστρέφει σε 3D στους κινηματογράφους από 15 Μαρτίου και το Infokids δίνει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κοντά την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στον Κινηματογράφο Αθήναιον (Β. Σοφίας 124) την πρεμιέρα της αγαπημένης ταινίας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Μπελ μια έξυπνη και πέντε φορές όμορφη κοπέλα βρίσκεται εγκλωβισμένη στο κάστρο ενός πρίγκιπα που ένα ξόρκι έχει μεταμορφώσει σε πραγματικό Τέρας. Για να λυθούν τα μάγια, το Τέρας πρέπει να κατακτήσει την Μπελ, προτού το μαγεμένο τριαντάφυλλο χάσει και το τελευταίο του πέταλο. Εντωμεταξύ, η Μπελ κερδίζει την εκτίμηση και την καρδιά του μαγεμένου προσωπικού του κάστρου, ενώ τελικά τη δική της καρδιά κλέβει το τέρας. Άλλωστε, όπως συμβαίνει στα παραμύθια που σέβονται το κοινό τους, κάτω από την αποκρουστική εμφάνιση του το Τέρας κρύβει έναν αληθινό πρίγκιπα.
Mια φορά και έναν καιρό, το 1991 συγκεκριμένα, ένα κλασικό παραμύθι έγινε η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που προτάθηκε για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, ενώ κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής και Καλύτερου Τραγουδιού. Κάπως έτσι, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» έζησαν αυτοί καλά και σχεδόν δύο δεκαετίες μετά κι εμείς ακόμα καλύτερα.
Αναπόσπαστο κομμάτι της κλασικής αυτής ιστορίας αγάπης είναι φυσικά τα 6 εκπληκτικά τραγούδια που έγραψαν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Χάουαρντ Άσμαν και Άλαν Μένκεν οι οποίοι είχαν γράψει τα τραγούδια για την μεγάλη εμπορική επιτυχία «Η Μικρή Γοργόνα».

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Gary Trousdale, Kirk Wise
Σενάριο: Linda Woolverton, Roger Allers, Brenda Chapman, Burny Mattinson, Brian Pimental, Joe Ranft, Kelly Asbury, Chris Sanders, Kevin Harkey, Bruce Woodside, Tom Ellery, Robert Lence, Jeanne-Marie Leprince de Beaumont.
Μουσική: Alan Menken
Παραγωγή: Howard Ashman, Don Hahn, John Lasseter (3D Version)
Φωνές: Paige O’Hara, Robby Benson, Richard White, Jerry Orbach, David Ogden Stiers, Angela Lansbury, Bradley Pierce, Rex Everhart, Jesse Corti, Hal Smith, Jo Anne Worley, Mary Kay Bergman, Brian Cummings, Alvin Epstein, Tony Jay, Alec Murphy, Kimmy Robertson, Kath Soucie κ.α.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου  στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • .Το αριστούργημα της Disney, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” επιστρέφει σε 3D στους κινηματογράφους από 15 Μαρτίου και το Infokids δίνει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κοντά την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στον Κινηματογράφο Αθήναιον την πρεμιέρα της αγαπημένης ταινίας .
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 793 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Δώρα Κανακάρη

2. Μάγδα Οικονόμου

3. Μαρία Κόλλια

4. Ελευθερία Κιτρινάκη

5. Ειρήνη Μάνη

6. Παναγιώτης Βελεντζάς

7. Νικόλας Μυλωνάς

8. Μαίρη Λιάρου

9. Κατερίνα Αλσώνα

10. Νατάσα Κρασοπούλου