Αγωνία στο Αγρίνιο για νεογέννητο βρέφος που βρήκε μελανιασμένο ο μπαμπάς

Αγωνία στο Αγρίνιο για νεογέννητο βρέφος που βρήκε μελανιασμένο ο μπαμπάς

Μέρες αγωνίας περνά ενα ζευγάρι από το Αγρίνιο καθώς το μωράκι που έφερε στη ζωή πριν από περίπου μία εβδομάδα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας.

H μάχη του νεογέννητου

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όλα έδειχναν πως πήγαιναν άψογα με συνεχείς παρακολουθήσεις από τους ιατρούς.

Πριν την γέννα το ζευγάρι, για δικούς του λόγους, αναφέρθηκε στην πιθανότητα ο τοκετός να γίνει σε διαφορετική πόλη, παρ΄όλα αυτά βεβαιώθηκαν ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος. Η γέννα κύλησε ομαλά, τα σχόλια ήταν άκρως αισιόδοξα όμως δύο ώρες αργότερα η κατάσταση ανατράπηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agriniopress.gr  ο πατέρας αντίκρισε το μωρό μελανιασμένο και τρομοκρατημένος απευθύνθηκε στους γιατρούς οι οποίοι και ανέλαβαν να βρουν τι έχει συμβεί. Στις τρεις ώρες μετά την γέννα, το βρέφος βρίσκονταν σε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, όπου οι γιατροί παρέλαβαν το μωρό «σε άθλια κατάσταση», όπως είπαν και όπως υποστηρίζει η οικογένεια.

Η κατάσταση της υγείας του μετά τη διασωλήνωση

Διασωληνώθηκε για επτά μέρες μετά,ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου το σωληνάκι αφαιρέθηκε και το βρέφος αναπνέει μόνο του.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή, οι εξετάσεις βέβαια θα συνεχιστούν για την υγεία του βρέφους με την αγωνία των δικών του ανθρώπων να παραμένει μεγάλη, ως προς τις βλάβες που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Μια μάνα πηγαινοέρχεται στην Πάτρα για το μητρικό γάλα και ένας πατέρας που δεν γνωρίζει ακόμη το πώς μέσα σε δύο ώρες όλα ανατράπηκαν, ψάχνοντας για απαντήσεις.

Χανιά: Αγωνία για βρέφος 20 ημερών που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Οι γονείς ζητούν μια προσευχή για το μωράκι τους

Ο αγώνας τους συνεχίζεται, υπάρχει αρκετός και δύσκολος ακόμη δρόμος και μέσω του agriniopress ζητούν απ’όλους να προσευχηθούν για το μωράκι τους αλλά και να επαγρυπνούν σε παρόμοια θέματα τονίζοντας πως «πρέπει να ελέγχουμε λίγο παραπάνω, να εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας και να μην μένουμε στο όλα πάνε τέλεια και στις διαβεβαιώσεις…».

Διαβάστε επίσης:

“Καμπανάκι” για τις λοιμώξεις στα παιδιά – 4 συμβουλές για να μην αρρωστήσετε οικογενειακώς στις γιορτές

Χριστουγεννιάτικοι γλυκοί πειρασμοί: Τι να προσέξουμε στη διατροφή των παιδιών μας

Δημιουργήστε τις ωραιότερες αναμνήσεις στα παιδιά σας τα φετινά Χριστούγεννα

Ροή Ειδήσεων