“Όλη η αλήθεια για τα παραμύθια” με τη Σάσα Βούλγαρη (12/26-5)

“Όλη η αλήθεια για τα παραμύθια” με τη Σάσα Βούλγαρη (12/26-5)

Σας αρέσουν τα παραμύθια και θα θέλατε να τα αφηγήστε ως πραγματικοί παραμυθάδες; Θέλετε κάθε φορά που λέτε μια ιστορία όλοι να μαγεύονται; Τώρα μπορείτε να τα καταφέρετε παρακολουθώντας μερικά πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια με την μέτρ του είδους, Σάσα Βούλγαρη.

Νέα μικρά Σεμινάρια και Αφηγήσεις που θα σας μάθουν όλα τα μυστικά των λαϊκών παραμυθιών.

Διαλέξτε μία, κάποιες ή όλες τις συναντήσεις: η μία ενότητα συμπληρώνει την άλλη!

Μικρά, απολαυστικά διαδραστικά σεμινάρια, διανθισμένα και με αφηγήσεις για να πορεύεστε στον μαγικό κόσμο των παλιών μύθων και της πανάρχαιας Τέχνης της Προφορικής Αφήγησης.

Ένα μυητικό παιχνίδι στα παραμύθια για όλους: εκπαιδευτικούς και ειδικούς παιδαγωγικών επαγγελμάτων, ψυχολόγους, εμψυχωτές, ηθοποιούς, perfomers, μουσικούς, νομκούς, σιδηρουργούς, γονείς και κηδεμόνες… για όποιον αγαπά τα παραμύθια και την αφήγηση!

  • Με προβολή ευφάνταστων power point και οδηγό την πολύχρονη εμπειρία της αφηγήτριας.
  • Τα σεμινάρια λειτουργούν αυτοτελώς αλλά και σαν σύνολο για τους πιο… φανατικούς.

 Δίδονται:

  • βεβαιώσεις και βιβλιογραφία (σε αυτούς που θα παρακολουθήσουν μία πλήρη ενότητα)
  • παρέχεται έκπτωση σε όσους παρακολουθήσουν μία ενότητα (στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι απαραίτητη η προπληρωμή της επιλεγμένης ενότητας).

 Εκπλήξεις:

 Εκπληκτικοί Καλεσμένοι από διάφορες ειδικότητες,

Αφηγήσεις ιστοριών από τη Σάσα και τους μαθητευόμενους της και πολλά άλλα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Η Προφορική αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη

Υποψήφια 2014 & 2015, της SCBWI – Greece για το Διεθνές Βραβείο Astrid Lindgren Memorial Award

Πρωτοπόρος της νεο – αφήγησης στην Ελλάδα από το 1993. Με σπουδες Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών, έχει αναπτύξει τη δική της μέθοδο εκπαίδευσης στην τεχνική της αφήγησης και στην δημιουργική γραφή. Από το 1995 πραγματοποιεί διαλέξεις και σεμινάρια και η η μέθοδός της εφαρμόζεται σε πολλά διαφορετικά επαγγελματικά πεδία. Στην διδασκαλία της έχει ενσωματώσει την μέθοδο φωνητικής αγωγής της αείμνηστης Μίρκας Γεμεντζάκη. Έχει επιμορφώσει σε Πανεπιστήμια και σε Ιδιωτικές Σχολές και έχει αφηγηθεί  σε Πολιτιστικά Κέντρα (Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, Γεννάδειο Βιβλιοθήκη, Κολέγιο Αθηνών), σε μεγάλα Μουσεία (Κυκλαδικής, Γουλανδρή – Γαία, Μπενάκη, Λεβέντειο), σε σχολεία, βιβλιοθήκες κ.α.

Το Δεκέμβριο του 2013 με παραγγελία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, δημιούργησε, σκηνοθέτησε και αφηγήθηκε στην παράσταση «Το Παραμύθι των Χριστουγέννων» στην 1η  επίσημη παρουσίαση της Παιδικής Χορωδίας της ΕΛΣ

Το 1998 αφηγήθηκε 13 Ελληνικά παραμύθια στην ΕΤ1: «Ψέμματα κι αλήθεια έτσι ειν΄ τα παραμύθια» σειρά με πολλές επαναλήψεις  – η πρώτη Ελληνίδα αφηγήτρια με σειρά στην τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον της έχει στραφεί στην μετα-μόρφωση της αρχαίας τέχνης της προφορικής αφήγησης σε ένα σύγχρονο μοντέλο εκπαίδευσης και αυτογνωσίας με καινοτόμες εφαρμογές ακόμα και σε τομείς δράσης που έχουν εμφανιστεί σχετικά πρόσφατα όπως είναι η ψηφιακή τεχνολογία, η σύγχρονη διδασκαλία οικονομικών και θετικών επιστημών, η συμβολή στην διαχείρηση ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρίες,  η σύνδεση με μεθόδους αυτογνωσίας, κ.α.

Από το 2013 συνεργάζεται με  το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β.&Μ. Θεοχαράκη, δημιουργώντας διαθεματικά αφηγηματικά προγράμματα για τις περιοδικές του εκθέσεις.

Η πολυετής συνεργασία της από το 2010 με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης προχωρά φέτος σε μία νέα κατεύθυνση με ευφάναταστες προτάσεις τόσο στην επιμόρφωση ενηλίκων όσο και σε προγράμματα αφήγησης για όλες τις ηλικίες.

Πληροφορίες:

Κόστος συμμετοχής: 12 Ευρώ ανά συνάντηση ή 30 Ευρώ με προπληρωμή όλων των συναντήσεων μίας ενότητας

 

Ροή Ειδήσεων