Το «χριστουγεννιάτικο ψωμί της αγάπης»: Μία ξεχωριστή πρόταση δώρου για καλό σκοπό

Το «χριστουγεννιάτικο ψωμί της αγάπης»: Μία ξεχωριστή πρόταση δώρου για καλό σκοπό

Τo Betty’s Bakery μπαίνει στο κλίμα των γιορτών και δημιουργεί το X-mas LOVEbread.

Τυλιγμένο σε βαμβακερό πανί που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Γιώργος Χαδούλης, το ξεχωριστό αυτό ψωμί είναι το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο – και μάλιστα για καλό σκοπό, καθώς μέρος από τις πωλήσεις του θα στηρίξει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το τύλιγμα με επαναχρησιμοποιούμενο πανί είναι η παραδοσιακή τεχνική συντήρησης του προζυμένιου ψωμιού. Η κλασική αυτή μέθοδος αναβιώνει με τον πιο όμορφο τρόπο μέσα από αυτή τη συνεργασία, χάρη στα χαρακτηριστικά χρώματα και σχέδια του γνωστού Έλληνα ζωγράφου.

Το X-mas LOVEbread είναι ό,τι πιο ωραίο και υγιεινό μπορεί να απολαύσει κανείς αυτές τις γιορτές. Είναι ένα βιολογικό προζυμένιο ψωμί σίκαλης με κανέλα, γαρύφαλλο και αποξηραμένα φρούτα, με γεύση και άρωμα Χριστουγέννων.

Αυτά τα Χριστούγεννα στείλτε ένα διαφορετικό δώρο σε αυτούς που αγαπάτε και υποστηρίξτε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το κόστος του X-mas LOVEbread είναι €10. Για να το αποκτήσετε ή να το στείλετε ως δώρο, στείλτε e-mail στο [email protected] ή καλέστε το Betty’s Bakery στο 210 3424832 και στο 6944600896.

Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο.

Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της «Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας».