Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για το παιδί που συνδυάζει διασκέδαση και… καθαριότητα!

Κωτσόβολος

Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για το παιδί που συνδυάζει διασκέδαση και… καθαριότητα!

Είναι η ευκαιρία να δείξουμε στα παιδιά ότι η καθαριότητα δεν είναι μόνο καθήκον, αλλά και πηγή διασκέδασης!

Καθώς η περίοδος των Χριστουγέννων έφτασε, η αναζήτηση του τέλειου δώρου για τα παιδιά μπορεί να είναι πραγματικά χαοτική – στην αγορά πλέον υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, για κάθε πιθανό γούστο, παιδικό χόμπι ή ηλικία. Όταν, δε, το χριστουγεννιάτικο δώρο του παιδιού έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο. Αλλά και όταν είναι κάτι που μπορείτε να απολαύσετε πιο ομαδικά, τότε πραγματικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι ένα δώρο έχει εκπληρώσει κάθε πιθανό κριτήριο της ύπαρξής του.

Οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να γίνουν ‘μάθημα’ αλλά και παιχνίδι

Η σπουδαιότητα του να καθαρίζετε μαζί το σπίτι με τα παιδιά σας δεν πρέπει να υποτιμάται. Πέρα από το γεγονός ότι ένα παιδί που μαθαίνει να καθαρίζει από νωρίς αναπτύσσει βασικές δεξιότητες και υπευθυνότητες, υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από αυτήν την κοινή δραστηριότητα.

Καταρχάς, ο κοινός καθαρισμός δημιουργεί μια αίσθηση συνεργασίας και ομαδικότητας στην οικογένεια. Τα παιδιά μαθαίνουν όχι μόνο το πώς να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες αλλά και πώς να συνεργάζονται με άλλους για την ολοκλήρωση ενός κοινού στόχου. Αυτή η εμπειρία ενισχύει την ιδέα της οικογένειας ως μιας ομάδας που στηρίζει η μία την άλλη.

Επιπλέον, το κοινό καθάρισμα δίνει μια ευκαιρία για εκπαίδευση και μάθηση. Τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος που ζουν, την οργάνωση των χώρων, και τον σεβασμό προς την προσωπική τους υγιεινή – αλλά φυσικά και των άλλων. Ταυτόχρονα, αναπτύσσουν την ικανότητα να αναλαμβάνουν ευθύνες για τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους.

Γίνετε το παράδειγμα

Και επειδή ο γονιός είναι πάντοτε εκείνος που δίνει το παράδειγμα στο παιδί του, για να συμβεί το παραπάνω, η μαμά που επενδύει στην ευκολία και την άνεση, επενδύει πρώτα από όλα για τον εαυτό της. Η μαμά που επιθυμεί να προσφέρει στον εαυτό της και το παιδί της μια επιπλέον δόση άνεσης και ευκολίας, ανακαλύπτει έναν ξεχωριστό τρόπο να ενώσει την πρακτικότητα με τη χαρά του χριστουγεννιάτικου δώρου.

Μια σκούπα – στικ είναι μια ιδανική επιλογή γιατί είναι εύχρηστη και γρήγορη στη χρήση της. Βοηθά στον καθαρισμό του σπιτιού, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Επιπλέον, είναι πρακτικό δώρο για εσάς που θέλετε να βελτιώσετε την άνεση στην καθημερινότητά σας. Επιλέγοντάς την, θα εστιάσετε σε μια από τις πραγματικές σας ανάγκες και θα νιώσετε ικανοποίηση από τις πρακτικές πτυχές της καθημερινής ζωής – και την ευκολία που μπορεί να φέρει σε αυτήν ένα τέτοιο καθημερινό εργαλείο.

Τα δύο σετ από σκούπες στικ Bosch BCS8224WA Unlimited 8 Unlimited Runtime και Bosch BCS82PWR25 Unlimited 8 ProPower είναι δύο μικρά θαύματα λειτουργικότητας.

Σκούπα Stick, Bosch BCS8224WA Unlimited 8 Unlimited Runtime. 

Σε ασημί χρώμα με δύο πανίσχυρες αποσπώμενες μπαταρίες και ταχυφορτιστή που συνολικά δίνουν απεριόριστη διάρκεια λειτουργίας και 3 τρόπους λειτουργίας. Επίσης, η φόρτιση ολοκληρώνεται εξαιρετικά γρήγορα, σε λιγότερο από μία ώρα (51’) και η σκούπα είναι τόσο ισχυρή στο Turbo, όσο μια σκούπα με καλώδιο.

Βρείτε την εδώ

Σκούπα Stick, Bosch BCS82PWR25 Unlimited 8 ProPower.

Επαναφορτιζόμενη, με πλήθος εξαρτημάτων για καθάρισμα όλων των επιφανειών εντός και εκτός σπιτιού. Με δύο πανίσχυρες αποσπώμενες μπαταρίες 5Αh και ταχυφορτιστή για εξαιρετικά σύντομο χρόνο φόρτισης (46’) και βαθύ καθαρισμό για εκεί που πραγματικά χρειάζεται απόδοση, με δύναμη στη λειτουργία Τurbo όπως μια σκούπα με σακούλα.

Βρείτε την εδώ!

Με αξιοσημείωτα μικρό βάρος, πέλμα σχεδιασμένο για τέλειο σκούπισμα κάθε τύπου δαπέδου και δύναμη όπως οι σκούπες με σακούλα στη λειτουργία Turbo, οι παραπάνω σκούπες στικ είναι ιδανικός σύμμαχος για γρήγορο καθάρισμα στο σπίτι. Επιτρέπουν σε κάθε ενήλικα να διατηρεί το σπίτι καθαρό και φροντισμένο με ελάχιστη προσπάθεια, ενώ ταυτόχρονα διακριτικά ενθαρρύνει τα παιδιά να συμμετέχουν στη διαδικασία καθαρισμού.

Με την αγορά ενός από τα παραπάνω σετ, παίρνετε ΔΩΡΟ μια Unlimited σκούπα παιχνίδι για να καθαρίζετε μαζί το σπίτι αυτές τις γιορτές!

Η παιδεία ξεκινάει από πολύ νωρίς 

Η παιδεία σχετικά με το καθάρισμα από μικρή ηλικία θέτει τα θεμέλια για μια υγιή σχέση με το περιβάλλον και τις ευθύνες στην ενήλικη ζωή. Το παιδί δεν μαθαίνει μόνο πρακτικές δεξιότητες καθαρισμού, αλλά και αναπτύσσει τον σεβασμό για τον εαυτό του και το περιβάλλον όπου ζει. 

Συνεπώς, το παρακάτω σκουπάκι Bosch, δεν είναι μόνο ένα αντικείμενο παιχνιδιού, αλλά και μια ευκαιρία για τη δημιουργία στιγμών κοινής δραστηριότητας, εκπαίδευσης, και διασκέδασης μαμάς και παιδιού!

Η σκούπα Bosch, που δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι αλλά μια μικρή εκδοχή μιας πραγματικής σκούπας, θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα τα κάνει να ανακαλύψουν τη χαρά του καθαρισμού μαζί με τους γονείς τους!

 

 

Με μικρό μέγεθος που ταιριάζει στα μικρά χεράκια των παιδιών, η σκούπα παιχνίδι γίνεται ο πιστός σύντροφος των μικρών μας φίλων στην περιπέτεια του καθαρισμού.

Η σκούπα παιχνίδι θα χαρίσει στο παιδί σας ατελείωτη διασκέδαση και τη χαρά του να μοιράζεται μαζί σας δραστηριότητες. Έτσι κι αλλιώς, ως ενήλικες, ξέρουμε πολύ καλά την ικανοποίηση που νιώθει ένα παιδί όταν κάνει ‘δουλειές των μεγάλων’.

Έτσι, το σετ  και το ΔΩΡΟ του, δεν προσφέρουν μόνο αξία για τα παιδιά, αλλά έχει επίσης οφέλη στην οικογένεια ως σύνολο, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο και καθαρό περιβάλλον. Ας προσθέσουμε μια πινελιά χρηστικότητας στα φετινά μας δώρα, επιλέγοντας να μοιραστούμε τη χαρά του καθαρισμού με μια σκούπα παιχνίδι Unlimited. Ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο και θα δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις για όλη την οικογένεια.

Πού θα τα βρεις;

Ο Κωτσόβολος γίνεται ο ιδανικός προορισμός για αυτή την αποστολή: να βρείτε τα καλύτερα – αλλά και πιο χρήσιμα – δώρα για τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Με απίστευτες προσφορές και μια εντυπωσιακή γκάμα τιμών και προϊόντων, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Παράλληλα, οι επιπρόσθετες υπηρεσίες του Κωτσόβολου, όπως το πλάνο δόσεων που προσφέρει ευελιξία στην πληρωμή, το Total Support που εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια των πελατών, καθώς και τα 94 καταστήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών, καθιστούν την εμπειρία των χριστουγεννιάτικων αγορών πραγματικά μοναδική!

Επισκεφθείτε κάποιον Κωτσόβολο και ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά δώρα που θα φέρουν χαρά και ευτυχία στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή τη γιορτινή σεζόν ή πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα από εδώ!