Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Υιοθεσίας των Pet City στο Woof Festival

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Υιοθεσίας των Pet City στο Woof Festival

Για δυο ημέρες, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο ειδικό περίπτερο του Pet City στο Πεδίον του Άρεως, δόθηκε η ευκαιρία σε ανθρώπους που αναζητούν ένα φίλο για πάντα, να ανοίξουν την καρδιά και το σπίτι τους και να υιοθετήσουν ένα ζωάκι σε ανάγκη.

2023_09_25_PET-CITY-WOOF-FESTIVAL-ADOPTION-DAYS-_2_

 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θερμή, με αποτέλεσμα 12 σκυλάκια να βρουν ένα #foreverhome! Για κάθε υιοθεσία, η PURINA® που υποστηρίζει σταθερά τη δράση, φρόντισε την παροχή τροφής για τους πρώτους μήνες.

2023_09_25_PET-CITY-WOOF-FESTIVAL-ADOPTION-DAYS-_3_

 

Tα Pet City, συνεχίζουν με συνέπεια και συνέχεια την υποστήριξή τους σε κάθε ζώο που βρίσκεται σε ανάγκη και μέσα από τη δράση των Ημερών Υιοθεσίας που πραγματοποιούνται κάθε μήνα στα καταστήματα Pet City, στοχεύουν να ενημερώσουν το κοινό για την αξία της υπεύθυνης φιλοζωίας και την αναζήτηση ενός παντοτινού σπιτιού για κάθε ζωάκι που φιλοξενείται σε καταφύγιο.

Με την αμέριστη υποστήριξη της εθελοντικής ομάδας Act Pawsitive των Pet City και την δυναμική παρουσία της ομάδας της Dogs’ Voice, οι επισκέπτες στο περίπτερο των Pet City είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα διασωθέντα σκυλάκια, να τα γνωρίσουν από κοντά και να ανοίξουν την αγκαλιά και το σπίτι τους.

2023_09_25_PET-CITY-WOOF-FESTIVAL-ADOPTION-DAYS-_6_

 

2023_09_25_PET-CITY-WOOF-FESTIVAL-ADOPTION-DAYS-_5_

 

2023_09_25_PET-CITY-WOOF-FESTIVAL-ADOPTION-DAYS-_4_

 

2023_09_25_PET-CITY-WOOF-FESTIVAL-ADOPTION-DAYS-_3_

 

2023_09_25_PET-CITY-WOOF-FESTIVAL-ADOPTION-DAYS-_2_

Μέσα από διοργανώσεις όπως το Woof Festival, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και δράσεις όπως οι Ημέρες Υιοθεσίας των Pet City, δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει τη σημασία ενός κατοικιδίου στη ζωή μας και να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με την υπεύθυνη υιοθεσία και το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων.

Στα Pet City είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που αποτελέσαμε μέρος αυτού του σημαντικού γεγονότος και που μέσα από τις δυο Ημέρες Υιοθεσίας δώσαμε την ευκαιρία να συνδεθούν άνθρωποι και ζωάκια, βρίσκοντας 12 #foreverhomes σε σκυλάκια που διασώθηκαν από την Dogs’ Voice στις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες.

 

Διαβάστε επίσης:

“Θέλω απεγνωσμένα να γίνω μαμά, ο εφιάλτης της αποβολής με ακολουθεί και…δεν μπορώ να χαρώ τις εγκυμοσύνες των φίλων μου”

«Η Έλλη εκτός από την δίδυμη αδελφή της έχασε και εμάς τους γονείς. Δεν θυμάμαι αν πρόλαβα να την φιλήσω…»: Η μαμά της Μελίνας ραγίζει καρδιές

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Αδέσποτα” στο Θέατρο Σταθμός (1/10)

Ροή Ειδήσεων