Τι σακίδιο θα κρατήσει το παιδί στο σχολείο και εσείς στη δουλειά;

Τι σακίδιο θα κρατήσει το παιδί στο σχολείο και εσείς στη δουλειά;

Τι σακίδιο θα κρατήσει το παιδί στο σχολείο και εσείς στη δουλειά;

Αυτό το φθινόπωρο, καθλενας μέσα στην οικογένεια θα διαλέξει το δικό του Kånken backpack για το σχολείο, το φροντιστήριο, αλλά και για περιπέτειες στην πόλη και τη φύση. Μια τσάντα που σχεδιάστηκε για το σχολείο και εξελίχθηκε σε urban fashion icon, με αμέτρητες επιλογές χρωμάτων, για όλους.

Από την Σουηδία, όπου γεννήθηκαν, έως την Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Hong Kong τα Kånken backpacks της Fjällräven φοριούνται από εκατομμύρια ανθρώπους που αγαπούν τον cool χαρακτήρα, την ανθεκτικότητα και την all-time classic αισθητική τους. Αυτό το φθινόπωρο, μπορείς να γνωρίσεις την τεράστια γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και μεγεθών και να διαλέξεις το backpack που ταιριάζει σε σένα!

Το Kånken backpack μπορεί να σχεδιάστηκε το 1978 για να διευκολύνει τους μαθητές τόσο στο σχολείο όσο και τις δραστηριότητες τους στη φύση, σήμερα όμως έχει εξελιχθεί σε ένα urban fashion icon που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή ζωή μας.

Ένα Kånken backpack για όλους

Διατηρώντας το διαχρονικό design, τον βιώσιμο χαρακτήρα και την ανθεκτικότητα, χάρη στο ύφασμα Vinylon F-fabric, τα σακίδια Kånken ικανοποιούν όλα τα γούστα και τις ανάγκες μας. Χάρη στη χωρητικότητά τους μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα απαραίτητα για το σχολείο, το γραφείο αλλά και τη βόλτα σου, αφού ταιριάζουν σε κάθε στυλ και ώρα της ημέρας. Όσο για τους μικρούς μας φίλους, τα ευφάνταστα σχέδια και τα έντονα χρώματα των Kånken θα τους ενθουσιάσουν και δεν θα θέλουν να τα αποχωριστούν! Η mini έκδοση είναι ό,τι πρέπει για τα παιδιά που ξεκινούν το σχολικό έτος πηγαίνοντας στο νηπιαγωγείο.

Ακόμη κι αν το βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους της πόλης, το Kånken backpack έχει άμεση σχέση με τη φύση, καθώς πρωταρχικός στόχος της Fjällräven είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να ασχοληθούν περισσότερο με τη φύση, ένα μεγάλο «σχολείο», με σημαντικά οφέλη για τη διάθεση αλλά και τη φυσική κατάσταση μικρών και μεγάλων. Μάλιστα, κάθε χρόνο, 1% από τα έσοδα των πωλήσεων της έκδοσης Kånken Art προσφέρεται σε φορείς ή οργανώσεις που προστατεύουν το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.fjallraven.com